Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Главите на мъртвите

Главите на мъртвите

Главите на мъртвите
Ето я и моята история. Баба, Бог да я прости, преди да почине, няколко месеца преди това сподели, че като погледне към пода вижда главите на отдавна почнали близки-баби, вуйчовци и т.н. и те я викали да тръгва с тях.

С мама първо не и повярвахме, но баба продължи да ни говори за тези образи на пода, които говорели с нея и с мама разбрахме, че тя е сериозна.

Баба докато почина си беше много добре, всичко разбираше и помнеше. Не беше зле с паметта или психически ненаред.

Пиша тук с надеждата, че някой може е имал подобна случка или някакво обяснение-дали това са били старчески халюцинации или нещо друго.

Моля споделете.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Илияна
Илияна
11.03.2016 10:33
Не е нрябвало да им обръща внимание. Ако дори е говорила с тях, то това е много лошо. Моята баба малко преди да почине идваие да спи у нас и мама веднъж я чула да говори на сън. Когато я е попиталя, тя отговорила, че е говорила с починалия си съпруг и с моя баща, който също почина. Не след дълго и тя почина. :(
0
0
мими
мими
10.03.2016 13:00
Човек преди да умре усещта
0
0
Надежда
Надежда
08.07.2012 14:13
Обяснявам си го с това че всеки един човек преди да умре усеща че ще умре!Мисля че баба ти просто е предусещала края си.
0
0
Екар Долан
Екар Долан
06.07.2012 15:16
Сега ще ти обясня какво точно става. Това става в резултат на опит за комуникация на мъртвите с живата ти баба. Те са се опитвали да й кажат, че на земята не е хубаво, че има лоши хора от които да се пази или лоши хора, които искат да ви навредят. Това е едната вероятност. Друга вероятност е проектиране и изпращане на сънища. Познавам жена, която може да изпраща сънища, дори е стигала дотам, че принудила в съня си жена да се самоубие, казвайки й, че по този начин ще защитава своя починал син в рая и ако не умре, ще го изпратят в Ада. Тя е много потайна а дарбите й са неуспорими, не мога да разкрия самоличността й. Възможно е баба ти да е била тормозена от човек с такава дарба, който е искал нейната смърт, или отмъщение към друг член на семейството ви. Но дори и да е така, не можете да го промените, това е една от най-силните дарби, неповлияеми от магия. Най-добре живейте живота си щастливо, не си навличайте проблеми. Носете щастието и хубавите моменти в себе си, защото те са много кратки, сравнено с мъките които ще изпитате. Това е, адът е на земята, каза Ванга, " ако знаеха какво ги чака хората на оня свят досега всичките да се бяха утепали сами"!
0
0