Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странен сън, но в другото време, готин и малко еротичен

Странен сън, но в другото време, готин и малко еротичен

Странен сън, но в другото време, готин и малко еротичен
Здравейте. Аз съм момиче на 16 години, от Пловдив. Почти винаги сънувам, но за няколко години изведнъж спрях да сънувам и пак почнах, но доста странни сънища бих казала или поне за мен са странни, но сега ще ви разкажа само единия.

Преди няколко дена да не бих казала 3-4 дена сънувах странен, но готин сън. Беше много хубав, но не знам какво означаваше. Сега започвам да разказвам от начало:

АЗ по-принцип почти никога не сънувам през нощта, повечето сънища са ми сутрин и така: преди няколко дена както казах, нали вечерта заспивам и като свърши вечерта нали настъпи сутрин и брат ми каза, че става и аз му викам, добре, но със затворени очи още съм сънена и отново заспивам.

И по едно време почвам да сънувам и се пренасям на някаква магистрала и карам колело. Очевидно отивах някъде и вече бях пристигнала пред вратата на една къща на два етажа и звъня на вратата и един много готин ми отваря, беше на 19 години и в съня ми беше гадже.

И аз влизам вътре, ама няма никои, ние бяхме от много време заедно в сънят ми де и влизам вътре и се целуваме.
Качваме се горе на втория етаж където е спалнята и лягаме горе.(но да уточня той живееше с майка си и леля си, за които по късно ще ви разкажа.

И така качихме се горе и легнахме на спалнята. Той беше полугол и аз си бях с дрехите, не помня с какво бях облечена. И лягаме, завиваме се със един чаршаф и пускаме телевизора да гледаме нещо.

И почваме да се целуваме, по скоро аз почнах да го целувам. И по едно време някои чукна на вратата и аз подскочих от леглото и майка му извика дали може да влезне и аз още повече се вцепених, защото майка му и леля му не знаеха, че сме заедно.

Май не бяха съгласни да бъдем заедно, не знам, защо и аз исках да се скрия, но той вика не искам да се крием повече и вика искам да знаят, че сме заедно. Но аз му викам, ти луд ли си, ако разберат, че сме заедно няма да ме приемат, те не искат да сам с теб.

И той стана да отвори вратата, а аз през това време се скрих зад леглото. И той отвори вратата и майка му вика: какво става, защо ти е толкова разхвърляно леглото и той вика: е мииии нали знаеш, че обичам да се въртя ама тя изобщо не знае, че съм тук и аз съм си захапала пръста в устата и си умирах от страх да не ме намери или чуе.

И после той затваря вратата и аз излизам от-зад леглото и аз му викам на косъм беше и той после ми вика, но защо не искаш майка ми и леля ми да разберат за нас и аз пак му викам, че те ме мразят.

И той вика добре и ми вика, но следващия път ще им кажем и аз му викам добре. И той ляга на земята този път и аз лягам върху него. Но той ми вика недей и аз му викам защо? Нищо лошо не правя. Той ми вика добре и аз слизам от него и пак започвам да го целувам, много го обичах, но не знам дали той мен ме е обичал.

И след това аз отидох да се изкапя и после да се измъкна без майка му и леля му да ме видят. И изкъпах се, облякох се и таман да слизам по стълбите и майка му се качваше на горе и аз викам: оле, майко, сега загазих, какво ще правя.

И имаше една тоалетна до стълбите и аз влезнах вътре и викам: моля те само да не влезне вътре, моля те само да не влезне и точно си го казвах и тя взе да тропа по вратата и вика: кой е там, сине ти ли си?

И аз цялата изтръпнах и викам: мале ся загазих и нищо не казах и тя взе да чука малко по силно и аз нещо и казах, но си промених гласа и тя вика кой е там и аз отново нещо и казах и тя ми вика: отвори вратара и аз не знам защо я отворих и тя така ме изгледа, направо потръпнах и ме хвана за ръката и взе да ме дърпа на долу по стълбите.

И в тоя момент леля му се качва и тя олеееее, аз потръпнах цялата и тя ми каза МРЪСНИЦА, докато се качваше на горе за да извика племенника си за да му каже, че са ме намерили беше много странно и слезнахме на долу с майка му и леля ми и той дойдоха и двете.

Чакаха обяснение от нас какво става и аз си умирах от страх и притеснение какво ще стане и какво той ще каже. Но преди нещо да е казал, майка му ми вика: защо си тук и аз нищо не и отговорих, беше ме много срам. И тя ми вика ти знаеш ли, че той не те обича и аз тогава се вцепених и и викам: разбира се, че ме обича защо иначе да съм тук.

И тя ми вика: не знам, но той обича друга и аз после се обръщам към него и му викам: какво, сериозно ли обичаш друга и той тогава се осафери и ми вика: не разбира се и после каза на майка си: майко, какви ги говориш, защо я лъжеш и после пак се обръща към мен, но аз вече бях тръгнала таман да отворя вратата.

И той ми вика: чакай, не тръгвай, аз те обичам и аз му викам: не ти вярвам и той ми вика: тогава ще ти го докажа:целуна ме пред майка си и леля си и ми вика ще се омъжиш ли за мен и аз го гледам и те го гледат, не можем да повярваме на очите си, най - вече аз и после мисля, че приех, вече не си спомням.

Но беше сънят уникален, никога не съм сънувала такова нещо. Моля, някой ако знае какво означава, моля ви, помогнете ми искам да разбера какво значи това.

Благодаря предварително. /b
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати