Сънят на мама

Сънят на мама
Здравейте. Искам да споделя 2 съня на моята майка, ако може да се разтълкуват.

Единия бил на Черешова задушница. Майка ми сънувала баща ми(който почина преди 1 година), че стой на дивана и лежи, с гръб към нея. Тя го извикала по име, той не се обърнал, после го обърнала и видяла, че той е целия в сълзи и плаче. Мама се стреснала и се събудила. Искам да уточня, че моят баща никога не плаче, а майка точно така го е сънувала.

Другия и сън е може би 2 седмици след този. Майка ми сънувала отново баща ми, но този път с нас, но като деца. Той тикал бебешка количка, която съм била аз и сестра ми е вървяла до него. А майка ми била до нас.

И пред нас имало кръстопът, по единия поел баща ми с количката и другото дете, но майка ми решила, че ще мине по другия, видяло и се по - бързо и лесно и казала: ей там на завоя ще ида при тях.

Да, обаче нейният път се оказал като тунел и на едно място тя решила, че трябва да се покатери по някаква стена от найлон и да стигне до нас. Катерела се, катерела се и тъкмо да стигне върха, но не могла да се прехвърли при нас.

Тогава отново продължила и видяла, че тунелът върви, то има възможност да дойде и тя. Но дори и да викала, никой нея е чул, защото всички сме се отдалечили.

Баща ми тикал количката до един светещ град, майка ми се опитвала да дойде, но било стръмно, имало много лед. На края се събудила от умора да гони.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Магдалена
Магдалена
26.06.2012 14:43
Тези сънища са породени от семейни страхове.
И двата показват, как баща ти си е заминал.
Ако има още такива сънища, можете да ги свържете някак по смисъл-може да е съобщение от баща ти!
0
0