Цветовете

Цветовете
Още от малка виждам в светлината всякакви сенки. Беше ми забавно, оприличавах ги на различни форми. Когато се концентрирам виждам светлина в различни цветове около предмети и хора.

Случвало ми се е да ги виждам с периферното си зрение, как все едно пробягват и в първия момент си помислям, че е някое животно или човек и понякога се стряскам, когато видя, че всъщност няма никой.

Доста е неприятно, особено докато си вървя по улицата. Като по-малка ми беше странно, че другите не виждат тези цветове и фигури, защото понякога са толкова ясни и силни. Да ги виждам, винаги ми се е струвало като нещо нормално.

От една жена разбрах, че това може би са различни енергии, които аз виждам. Онзи ден се концентрирах за да видя аурата си. Оказа се трудничко.

В един момент беше ярко бяла, а в следващия отиваше към бледо синьо. Кажете ми мнението си какво означават всички тези неща.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
21.09.2019 13:15
Просто виждаш аурата на хората ! Дарба отгоре !по този начин можеш да помагаш на хората и съм сигурен ,че това ти е мисията ! Трябва просто да се усъвършенстваш и да изучиш значението на всичко това и да помагаш на нуждаещите се.А промяната на твоята аура дори и по логичен път може да заключиш ,че е въпрос на твоите настроения и енергии ,които си приела от другите.Имо много начини за чистене и предпазване.Развии дарбата си поклон пред теб !
1
0
Execute
Execute
09.06.2012 08:38
пиши ми на лично съобщение ще ти помогна :)
0
0