Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Толкова много змии на пътя ми

Толкова много змии на пътя ми

Толкова много змии на пътя ми
b :cry: Сънувам няколко пъти вече, че стъпвам върху змии. На улицата, в къщи и на непознати места. Все змии на пътя ми. Даже сънувах как една змия е искала да ме ухапе в леглото, докато съм спала, но невидима сила ме е защитила и я е убила. Беше ужасно.

Нощес беше истински кошмар. Вървя по непозната улица и стъпвам върху кал и змии. Някакъв глас ми казва:тези змии ги пусна един човек, защото знаеше, че ще минеш оттук. Гледам ги едни свежи, игриви и ме фиксират.

Боже, казвам си-та това са най-отровните змии. И побягнах в обратна посока. Реших да се кача на внезапно появилата се моя кола. Аз натискам газта, а колата не върви.

Междувременно змиите се превърнаха в хора. Мъже и жени, въоръжени кой с каквото е намерил. Тръгна колата и се озовах в една градинка, а там моя приятелка четеше нещо от листче, което държеше в ръце.

Не ми позволяваше, но ми се удаде да прочета и аз, че току-що се е явила на конкурс, който е по моята специалност. Взех и листчето и от него изпаднаха семена за цветя. Дори малко дръвче/бонзай/с портокали.

Взех семената и дръвчето и изведнъж пак същите змии ме наобиколиха. Започнаха да ми се притварят ту в змии, ту в хора. Сложих семената в чантата и пак в колата. Пак същата мъка.

Не ще да тръгне, а всички ме заобиколили с едни такива грозни физиономии. Излизай, казват да те убиеме. Нямаш право да прекрачваш там, където ние не те искаме. Много неща научи и далеч стигна в истината, затова те чака смърт.

Мъчих се много, но най-сетне колата тръгна и с висока скорост се запътих към дома си. Събудих се и сякаш още бях в кошмарния си сън.

Какво означава всичко това ? Ужасно е. Просто не искам вече да заспивам, а заспя ли...змии на пътя ми!?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Румяна Григорова
Румяна Григорова
28.05.2012 14:28
Много ви благодаря за вниманието.Наистина човек като сподели е по-добре. Сбъдна се сънят ми. От много време скрити душмани се показаха на пътя ми. Открих заговор на роднини,да ме излъжат да подпиша един "уж" документ да си поделим "доброволно" имот. Аз съм патила от такива добряци и им казах първо да ми дадат копие от документа,за да се запозная на спокойствие и да помисля. Не ми го дадоха,но видях най-отдолу под линия в дребните букви коварни клаузи. Като видяха,че няма да ме излъжат,започнаха да се бият помежду си и си отидоха. Благодаря на Бог,че ми пази ума и разума. Благодаря и на вас,че споделихте моите тревоги. Желая ви здраве и успехи!
0
0
radko_denev@yahoo.com
radko_denev@yahoo.com
27.05.2012 15:22
И аз няколко пъти съм сънувал змии и винаги след това съм имал неприятности от най-различно естество.Последното сънуване беше преди няколко /4/ години.Бях техн. ръководител на обект.Сънувах, че две змии,млада и стара, и двете с мъжки атрибути се гледахме, но те свиха настрани, не бяха агресивни и се отдалечиха.След няколко дни бащата на управителя, ми каза, че нямат нужда от инженер и че те сами могат да се справят и бях уволнен.НЕ знам как може да се тълкува твоя сън.С поздрав Радко
0
0
елхичката
елхичката
27.05.2012 12:57
Здр. наистина мн. странен сън странен дотолкова щото те спохожда често ,но аз като се замисля змиите са душмани така че трябва да се замислиш дали наистина нямаш мн душмани
0
0
Sladkyyy wee
Sladkyyy wee
26.05.2012 11:44
Много страшна история.Ще ти дам един съвет.Когато си лягаш не мисли за страшни неща.Мисли примерно какво ще ти се случи другия ден и такива хубави неща.Поне така правя аз!Успех,дано ти помогне.
0
0