Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Страшната нощ в квартала

Страшната нощ в квартала

Страшната нощ в квартала
Снощи сънувах отново странен сън. Аз и една моя приятелка бяхме в кварталното училище сутринта(там имаше концерт). Изведнъж нещо ми стана и реших да звънна на майками, която ми каза, че е заминала с баща ми и аз съм останала без ключ.

Почуствах се ужасно, че са ме забравили и най - вече, че трябваше да тръгвам и нямаше как да остана до момчето, което харесвам и тъкмо бях намерила в тълпата. Сърцето ми плачеше.

Тръгнах си аз с моята приятелка (не ме питайте къде не помня), а зад завоя на един блок седяха 2 циганки. Едната тръгна да ме гони, след това и другата. Аз бягах много бързо, моята приятелка също. Много се уплаших от тях.

Интересното е, че бяхме до блока на момчето, което харесвам, а той беше зад завоя в колата на баща си. Преди да срещна циганките го бях подминала, но когато ме подгониха се втурнах да бягам към него.

Незнам какво значи това, може би съдбата ми е свързана с него и не трябва да го задгърбвам. Явно чувставата ни един към друг не са просто мимолетно увлечение и трябва да му обърна повече внимание, защото досега дори не сме си говорили.

Може и да значи, че не трябва да се занимавам с него и да минавам вече покрай блока му. Не знам. Знам само, че когато ме гонеха циганките аз тичах към него, за да се спася.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
sheli
sheli
03.05.2012 16:28
Благодаря за съвета
0
0
елена
елена
01.05.2012 18:02
Да сънуваш циганки значи, че ти предстои болест.Бъди внимателна!
Може би в съня ти момчето, което харесваш е твоя спасителен парашут.
0
0