Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах обезглавени агнета

Сънувах обезглавени агнета

Сънувах обезглавени агнета
Снощи сънувах много странен сън и май беше от две части.

Първо сънувах как с две момичета от класа ми сме на хотел. Бяхме на двора и изведнъж обявиха някакви награди и започнаха да ги хвърлят от прозореца. Ако не се лъжа хвърляха готварски ръкавици, чорапи и балони.

Когато се прибрахме с момичетата в хотела се оказаха хората, които хвърляха нещата са били на моята тераса. Те имаха и агнета-обезглавени. Започнаха да ги хвърлят от терасата и всичко беше забавено (аз го виждах така).

След като хвърлиха всички глави, хвърляха обезглавените агнета, от които нямаше кръв и бяха живи, но без глави. Това е едната част от съня.

През втората бях с двете ми братовчедки и едната ми беше сърдита защото ми беше споделила нещо и аз го бях казала на другата ми братовчедка и тя я дразнеше.

Щяхме да ходим в някаква сграда, но изведнъж се оказахме с много други хора и бяхме под някакъв навес защото валеше и ни бяха заобиколили глутница кучета, които лаеха много силно, но ние не се плашехме.

Аз носех някаква чанта, в която имаше някакво момиченце на 6 или 7 години. То излезе. После някакъв мъж ме хвана и с него тръгнахме към някакъв жилищен блок и изоставих братовчедките си там. След това не помня. Ако някой има идея какво означава ...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Hipnotizator
Hipnotizator
07.04.2012 20:26
А аз сънувах как едно момче ме моли и ме съветва да не говоря с никого и за нищо. Може ли някой да ми каже какво означава това? Благодаря Ви, знаех, че сте хубави хора.
0
1