Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Сънувах баба ми, която е починала

Сънувах баба ми, която е починала

Сънувах баба ми,  която е починала
Прибирам се от някъде в предполгаемия ни дом с баба ми. Прибирам се аз и на входа една жена, уж позната, краде грозде, което беше закачено на вратата. И както си бях така, тя ми напъхва в ръцете малко грозде.

След това се качвам по стълбите и навсякъде има грозде по земята. Като наближих вратата да си влизам, виждам в коридора на една маса нашият телевизор, лап-топ и още нещо, но не помня.

Та влизам вътре и в един хол, на маса, лежи починалата ми баба. Аз се уплаших и веднага звъня на майка ми, която е в Гърция.

Започвам да и говория, че ме е страх и че баба мърда, обръща се чеши се по главата, тръска се. Изведнъж баба ми казва името на болната ми леля, която вече 5 години е на легло след инфаркт.

Аз не затварям телефона, ами само взех да викам, мамо. Тя диша и говори жива е. Започвам да викам силно, бабо дишай, дишай, добре ли си, да ти дам вода.

Тя каза: дай ми и устата и лепнеше, но аз не и дадох и реших първо да я питам дали иска да говори с мама, която е на телефона и тя я поиска.

Попита мама, как е и мама попита баба как е. Баба и каза, че е много добре. И после аз взех телефона и викам на мама: Мамо, сега какво ще правим, ако я оставим тук тя пак ще умре. Ще я вземаме ли при нас в града? И това беше.

Мен ме притеснява това, че след като я питах, баба ми каза, че иска да говори с мама по телефона и това да не означава че я вика при нея и че иска да ми я вземе.

Още повече ме е старх, че днес мама ще ходи в София, в голям град, с много хора и коли.

Моля, кажете ми нещо, че много се среснах.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
alonso
alonso
15.11.2009 08:36
Аз се занимавам с това, разнищтвам сънища. Сънят ти е ужасяващ, но не се притеснявай. Ако баба ти е била добър човек, няма повод за паника. Който сънува умрял човек, който му е бил близък и е бил добър човек, просто иска да ви види всички. Сега е искала да чуе майка ти. Няма да се очудя, ако го сънуваш пак, на другият път ще иска да види друг човек от семейството или да го чуе. Но и си е малко повод за паника. Успех.
0
0
mitko
mitko
09.11.2009 20:09
Съмнявам се, че е дошла за майка ти, по скоро за леля ти, защото си сънувала баба ти на легло, т.е. тя един вид се явява в ситуацията на леля ти и може да е дошла да си я прибере да не се мъчи.
0
0