Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Вече не знам какво да правя

Вече не знам какво да правя

Вече не знам какво да правя
Здравейте, от доста време едни момичета ме тормозят в училище, а техните родители са същите. Моите родители вече говориха с тях, но това беше без резултат.

Писна ми от тях, лъжат пред даскалката, че преписвам, винаги ми завиждат, на кратко ме мразят. А по-лошото, че от техните критики аз самата се променям, имам в предвид, че започнах да се обличам в черно, да съм агресивна.

Заради тях никой вече не дружи с мен, започнах да викам на семейството си. И просто вече не знам какво да правя. :cry: .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Леле!
Леле!
12.04.2012 21:42
Леле! Как се "американизира" даскалото! По мое време - доста отдавна, нищо подобно не се случваше. Изобщо никой не тормозеше никого. Напротив. Всички се подкрепяхме здраво. Направо ужасно са се изродили децата. За това са виновни и родителите и обществото. По Тошово време имало промиване на мозъци. Че къде го няма бе хора?!? В Американска околия какво правят?!? Втълпяват им от бебета, че са велики. А велики ли са?! АМИ!!! Вече всички имаме достъп до великата Америка. И влиянието й се усеща у децата. Винаги е имало състезание, но тормоз - там са царе на това! Просто не трябва да позволявате да ви се случи. Опълчвате се и това е. Ако почувстват страх - до там сте. Ама, че тъпа история! Не написаната, а случващото се в България. Абсолютна профанизация на нацията. Едно време си знаехме всички царе - и одобрявани, и порицавани. Сега е като в прословутата Америка - никой не знае нищо, а и не го интересува. Е, със здраве.
0
0
Евгения
Евгения
12.04.2012 20:52
Понеже и аз имам такъв проблем в даскало, защото едно моми4е много ми ревнува, първо ме използва а после ме изкарва като глупа4ка пред класа и вси4ки ми се подиграват (а и аз бях нова, и все още съм нова), но знаеш ли? Аз ве4е когато се опитва да ме използва аз и казвам строго 'НЕ' опитай се да бъдеш силна :)
0
0
Цвете
Цвете
11.03.2012 19:41
Преди време имахме в нашия клас едно момиче, което беше подложено от съучениците ми на долу-горе такъв тормоз. Говоренето с родителите не оказа влияние, с учителите също, защото не им се знимаваше, накрая аз го защитих, заведох го при директорката, разказах й всичко от игла до конец и й поставих ултиматум да го премести в друг клас, където момичето имаше приятелка. Направиха го, преместиха я, тя малко по малко се възстанови. Та искам да ти кажа, че ако нямаш сили да се пребориш сама ти трябва съюзник, друг по-силен съученик, някой по-емоционален и добър учител, който ще ти повярва. За целта, обаче трябва да не се страхуваш да разказваш това и пред познати и близки, защото няма нищо срамно. Идиоти има навсякъде, но срещу тях не можем да се борим сами. Не се променяй, бъди силна и се заеми да си намериш приятели и съюзници, а не да ходиш в черно и да си го изкарваш на родителите си. Насочи тази енергия в действия, които да ти помогнат. Ти си силно човешко същество, което с нищо не е по-лошо от останалите, не приемай образа, който те искат да ти вменят. Като за начало повтаряй си с вяра в сърцето всеки ден: "Аз съм Божие чедо, изпълнено с Божия любов, светлина и доброта. Те струят в мен, преминават през мен и се изливат върху другите Божии чеда. Аз обичам всички и прощавам на всички. Нищо лошо не може да достигне до мен, защото моята любов и светлина ще го превърнат в добро. Аз съм чудесна и се обичам! Бог ме обича! И всички хора ме обичат!"
Знам, че може да ти звучи невероятно, но на мен тази молитва ми помага всеки ден. Аз съм на 35г. и имам доста опит с молитвите. Изборът как да постъпиш е твой! Изпращам ти моята любов и подкрепа! Успех!
0
0