Сянка в къщи

Сянка в къщи
Моята история е следната без да изпадам в подробности:

Когато бях малко дете може би около 4 годишен ми се случи нещо странно (по принцип не вярвам в такива неща,но знам какво видях). Спомням си съвсем ясно, че гледах телевизия дори кой филм, беше вечерта може би около 9 или 10 часа.

Родителите ми имаха някаква работа и бяха в съседната стая, бях само аз в стаята и гледах телевизия. В един момент се появи сянка на човек, мина, плъзна се пред телевизора и изчезна в стената.

Разказах за това на родителите си, но кой нормален човек би повярвал, камо ли на дете. Казаха ми, че ми се е сторило, че някой от тях е минал и аз съм видял сянка и така нататък.

Спомням си тази случка и не мога да разгадая какво беше това, също си спомням, че когато видях този феномен, не знам как иначе да го нарека, не бях уплашен.

Просто стоях мирно и наблюдавах какво се случва. Ако има някой, който може би знае нещо по въпроса да остави коментар.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 8
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
zefit
zefit
12.06.2012 12:18
Мисля,че това беше дух на мъртъв човек.А ето и моята история,която е подобна на твоята:
-Просто както съм в леглото виждам,че пердето се мърда.Станах да го отворя да видя какво има,но нямаше нищо.После пак си легнах и от прозореца се подаде някакво лице на човек,който сякаш е бил запален.лицето му беше подгоряно.Той ми се усмихваше.Аз направо умрях от страх.Не смеех да издам звук,защото си мислех,че ще направи нещо.След известно време той се махна и аз веднага отидох при майка ми и баща ми да им кажа за това.Те твърдят че е било само сън.беше ужасявващо!
0
0
dimo
dimo
08.03.2012 19:29
И на мен ми се е случвало същото.
0
0
Human
Human
07.03.2012 19:58
Не виждам такива неща и дори ми се струва откачено ,че съм видял , но искам да разбера какво съм видял . Видях това нещо само веднъж и искам да разбера какво е , дали е зрителна измама , дали е нещо свръхестествено (в което се съмнявам , но нямам друго обяснение) и ако е нещо свръхестествено дали иска нещо от мен и ако е зло как да го разкарам . Не ме разбирайте погрешно , но просто искам да разбера какво беше това нещо (имам някои предположения , но не мисля , че са верни)просто на този етап искам да чуя обяснение от други хора .
0
0
Morena
Morena
07.03.2012 17:13
И аз виждам същото, но съм свикнала с тях и вече не ме притесняват, както в началото.
Към авторът: сега виждаш ли такива неща?
1
0
Диана
Диана
07.03.2012 11:28
Здравей.И аз съм ги виждала - черни сенки, без лице и крака, които се плъзгат и усещаш студен и нежен полъх.И аз когато ги виждам повечето пъти не се стряскам.
1
0