Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Продължават странностите с мен

Продължават странностите с мен

Продължават странностите с мен
b Здравейте...преди ви казах за странните неща, които ми се случват и за сянката в огледалото, но... имам чувството, че откакто споделих историята си с вас нещата стават по-лоши! :yawn:

Не допускам да оставам сама у нас, но вчера се наложи, тъй като майка беше на работа и татко, а баба беше навън да плаща сметките.

И аз си гледах телевизия в хола, но огладнях и станах до кухнята да си направя сандвич. Направих си и тръгнах да излизам от кухнята, но не можах! :yawn: Исках и се опитвах да изляза (бях точно до вратата), но някак не можех.

Усетих как краката ми не искат да се движат, направо щях да си умра от страх! Това безпомощно стоене до вратата продължи около 10 секунди и после бързо отидох в хола.

Почетох малко и си пуснах филм (комедия), след като изгледах филма се замислих за момент и почнах да си рисувам разни неща, но странното е че чух глас! :yawn: Но не разбрах думата! Този глас прошепна нещо, но много не ясно и аз не разбрах.

Странното е, че колкото и да мисля, толкова повече ми се струва, че думата не беше на български език, а на английски! Изобщо не съм сигурна, но ако е била на английски език, то думата май беше : it wasen't me но много бързо казано.

Вечерта незнам защо, но изпаднах в ужас от нещо...(тогава вече всички си бяха вкъщи), но странното е че не видях нищо, нито чух нещо, което да ме накара да се ужася. Страх ме е...

Моля ви помогнете ми, не мога да живея така ! Не искам да съм постоянно на тръни. Ако знаете нещо, моля ви кажете ми, вече съм склонна на всичко, само да не е така.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
Morena
Morena
06.03.2012 23:48
Извикайте Поп да освети дома ви.
0
0