Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Продължават странностите с мен

Продължават странностите с мен

Продължават странностите с мен
b Здравейте...преди ви казах за странните неща, които ми се случват и за сянката в огледалото, но... имам чувството, че откакто споделих историята си с вас нещата стават по-лоши! :yawn:

Не допускам да оставам сама у нас, но вчера се наложи, тъй като майка беше на работа и татко, а баба беше навън да плаща сметките.

И аз си гледах телевизия в хола, но огладнях и станах до кухнята да си направя сандвич. Направих си и тръгнах да излизам от кухнята, но не можах! :yawn: Исках и се опитвах да изляза (бях точно до вратата), но някак не можех.

Усетих как краката ми не искат да се движат, направо щях да си умра от страх! Това безпомощно стоене до вратата продължи около 10 секунди и после бързо отидох в хола.

Почетох малко и си пуснах филм (комедия), след като изгледах филма се замислих за момент и почнах да си рисувам разни неща, но странното е че чух глас! :yawn: Но не разбрах думата! Този глас прошепна нещо, но много не ясно и аз не разбрах.

Странното е, че колкото и да мисля, толкова повече ми се струва, че думата не беше на български език, а на английски! Изобщо не съм сигурна, но ако е била на английски език, то думата май беше : it wasen't me но много бързо казано.

Вечерта незнам защо, но изпаднах в ужас от нещо...(тогава вече всички си бяха вкъщи), но странното е че не видях нищо, нито чух нещо, което да ме накара да се ужася. Страх ме е...

Моля ви помогнете ми, не мога да живея така ! Не искам да съм постоянно на тръни. Ако знаете нещо, моля ви кажете ми, вече съм склонна на всичко, само да не е така.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
Morena
Morena
07.03.2012 17:24
Не е ли твърде малка за панически атаки?
Аз лично не давам повече от 12 години на авторката. ;)
Може би, страхът я парализира в нейния случай. Имах преди няколко подобна случка на авторката и страхът наистина ако му позволиш да те надвие е непоносимо. Само лекарства те оправят, но ефекта е краткотраен. Бих посъветвала авторката да не се страхува. На твоята възраст и аз се страхувах като теб и тогава винаги си пусках тв-то, за да не се чувствам сама. Тв-то работеше чак докато не се прибере майка ми. :)
пс: Това, което ти е казал гласът означава ''не бях аз'', предполагам знаеш.
0
0
Роси
Роси
07.03.2012 15:16
на мен ми се струва, че получаваш панически атаки, само че те са съпроводени със сърцебиене, изпотяване на ръцете, чувство за нереалност и т.н., ако нямаш физически признаци значи не е това, ако имаш обаче е хубаво да говориш с психолог, аз страдах от нещо такова и е ужасно, когато се случи навън сред хора.
0
0
Krisi
Krisi
07.03.2012 13:27
Много благодаря на всички ,които ми дадохте съветите!Ще ги изпробвам! И пак благодаря!
0
0
Morena
Morena
07.03.2012 13:21
Мда, съгласна съм с Берналда.
Криси, забравих да ти кажа, че Попът може и да не ти помогне. Просто не си като обикновените хора, които възприемат света с 5-те си сетива. Не си луда, просто има хора, които не виждат по-далеч от носа си.
0
0
Красимира
Красимира
07.03.2012 11:22
САМО НЕ СЕ СТРАХУВАЙ ! МОЖЕ БИ НЯКОЙ ТЪРСИ КОНТАКТ С ТЕБ. ОПИТАЙ СЕ ДА ГО НАПРАВИШ, НО БЕЗ СТРАХ...,,ТЕ,,ОТДАВНА СА ОКОЛО НАС. ПОПИТАЙ КАКВО ИСКАТ ОТ ТЕБ И КОИ СА...НЕ, ЧЕ НЯМА И ЛОШИ, НО ТИ ПОЖЕЛАВАМ ,,СРЕЩА,, С ДОБРИ СЪЩНОСТИ...КАЖИ ИМ ОЩЕ, ЧЕ СИ РОДЕНА С ПРАВО НА СВОБОДЕН ИЗБОР И ЩЕ ПРЕЧЕНИШ ИСКАШ ЛИ ТОЗИ КОНТАКТ.
И МНОГО МОЛЯ ТЕЗИ, КОИТО НЕ СА ,,В ЧАС,, С ТЕЗИ НЕЩА ДА НЕ СЕ ИЗКАЗВАТ НЕПОДГОТВЕНИ И ДА НЕ Я ОБЪРКВАТ...
0
0
Десислава
Десислава
07.03.2012 09:52
Има специализирани лекъри, които могат да ти помогнат, подходящи медикаменти и терапии.
0
0
inranxan
inranxan
07.03.2012 08:46
първо... не се страхуваи....те това и чакат да се страхуваш...тези неща не са страшни наистина...ако се страхуваш те се хранят от страха ти - ако ти е просто любопитно и без страх ще е по добре и да ....нека осветят дома ви
0
0
yustina
yustina
07.03.2012 00:53
Ти сериозно ли говориш или ни правиш на будали нас читателите.... как няма да можеш да излезеш от вратата ужас.Ако е вярно и на мен се случи ще откача.
0
0