Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Незнам вече какво да правя ..

Незнам вече какво да правя ..

Незнам вече какво да правя ..
Искам да ви разкажа нещо, не е свързано със сънища и такива неща, а е друго и ще съм ви благодарна ако можете да ми помогнете!

В училище има една групичка от едни много надути зубърчета, те се мислят за много яки, но много се лъжат. Лошото е, че всички ги мислят за популярни защото техните им купуват само скъпи неща и те определят кой какъв е..

Преди се разбирах с тях, но бях приятелка с едно момиче, което те казваха, че е много смотана и такива.Веднъж я заведох при тях, а те само се оплакваха, че не я искат. Но след няколко дни започнаха постоянно да излизат, и да са неразделни. Тя ме заряза..

От тогава те започнаха само да ме обиждат, да се дразнят и такива.. чуствителна съм вярно отначало ми беше супер гадно ..

Цяло лято ме преследваха само, за да се дразнят и то за неща, които не са вярни.. След време спря да ме интересува всичко и всички .. Не ми пукаше дори и за един миг за тях , дори и да ми бяха ужасно противни ..

Но те продължават и сега.. Незнам какво да правя става ми гадно, не ме интересува тяхното мнение, но заради тях аз се промених и много хора започнаха да мислят по друг начин за мен.Пробвах всякакви начини да направя така, че да мисля за друго, а не за тяхните глупости.Но заради това, че повечете ме изоставиха аз почнах да правя глупости .. да си причинявам болка.Започнах да се обличам почти или само в черно..Всички ми казват, че за една година съм станала друг човек .. но аз не мога да направя нищо.

Знаете ли какво да правя ? Аз вече нямам никаква представа, омръзна ми от тях, искам си стария живот ! Ако имате някакви идея ще съм ви благодарна, ако ги споделите .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Nezabravka
Nezabravka
21.10.2016 22:57
Комплексари са. Като те обиждат, така се чувстват по-горе от теб. С обидите и подигравките си избиват комплексите. Сигурно ги превъзхождаш в нещо. Искат да те смачкат, за да се обезличиш и да не ги засенчваш. Избягай далече от тях, няма друго спасение! Моли се на Бог и на светците! Ще си намериш истински приятели.
0
0
здравей
здравей
01.03.2012 19:09
Не се променяй,заради хора,които не го заслужават.Бъди каквато си и да не те интересуват тези момичета! Да си говорят каквото искат!Сложи си ги в малкия джоб и готово.Я малко си дигни самучувствието и не позволявай тези пикли да те тъпчат!!!
1
0
nqma znachenie
nqma znachenie
01.03.2012 08:41
Аз съм преживяла същото... Имах една приятелка, с която си бяхме най-добри... Появи се по-добра оферта и ме заряза. За теб по-добре да ти кажа, намери си друга, тя не ти е истинска приятелка, щом те е зарязала!!!
0
0
милена д.
милена д.
28.02.2012 09:45
Смени училището. Това е най-доброто решение. Такава среда е пагубна за човек. Не знам родителите ти къде блеят и не са взели мерки? Аз моето дете при най-малкия проблем бих го преместила. Ако не се чувстваш добре в това училище има много други, където ще намериш подходяща за теб среда. А средата е важна - ако посадиш едно цвете в камъни, не го поливаш и няма светлина какво ще стане от него? Това ли искаш за себе си? Попитай родителите ти това ли искат за теб? Сменяй училището и толкова. Кретени винаги е имало и ще има. Не е твоя работа да се бориш с тях и да ги превъзпитаваш. Твоята работа в момента е да учиш и да се развиваш, а за тази цел трябва да намериш правилната за теб среда. А не да се занимаваш с някакви повярвали си гаменчета, които сега изживяват своите 15 минути слава на твой гръб.
0
0
Didi
Didi
27.02.2012 22:03
Не си причинявай болка заради тях ! Ти само страдаш, не те. На тях това им е целта !
0
0
българ4е
българ4е
27.02.2012 18:48
Случаят ти не е свързан нито със някакви уроки, нито със някаква вуду кукла... Ако започват да те дразнят припомни им какви бяха: как са се обиждали взаимно и как са се настройвали и най - важното ^^^Как ти си ги обединила:) Ако не помогне ги избягвай.Държат се така защото те си нямат друга работа а си им и под ръка.
0
0
lili
lili
27.02.2012 00:00
първо трябва да се отърсиш от всякакви негативни емоции да се настроиш положително към живота пробвай с филма тайната и ако можеш смени училището
0
0
Morena
Morena
26.02.2012 23:24
Обидите са ясни, но физическия тормоз не мога да го приема! Учители и родители няма ли около вас да ви наглеждат? Всички възрастни ли да дигнали ръце от младежта вече? Ако те не ви възпитават, то кой ще го стори?
Телевизията и видеоигрите ли?
Радвам се, че пораснах във времена, които бяха малко по-спокойни, сага като ви чета изпадам в ужас.
0
0