Починала баба

Починала баба
Вчера сънувах много странен сън. Бях в моята стая и излезнах в коридора, а там видях баба си, която е починала. Попитах я дали само аз я виждам и тя каза "да".

Влезнахме в стаята ми и седнахме на леглото. Тя извади една гривна. Помня, че беше от гума изобразен лилав знак на безкрайността, бяла и чербена ивица. Попита ме дали знам какво значи този знак и аз казах, че знам.

Каза ми, че червената ивица е за здравето, а бялата за брака. По тази логика аз реших, че иска да ми каже, че ми подарява безкрайно здраве и брак. Казах и, че аз не искам да се омъжвам, а искам да уча медицина, а тя ми каза "за какво ще я учиш тази медицина".

Другото интересно беше, че я попитах някакъв въпрос, но не помня какъв, а тя ми каза "тихо, тихо", тоест, че не може да говори и не й дават и се опита да ми покаже нещо с ръка.

Днес разбрах, че вчера е бил рожденият й ден. Много съм объркана и не знам как да го тълкувам този сън. В съновника видях, че гривна означава "тайна връзка или годеж", а починала баба - нов човек в къщата ти.

Аз нямам никакво намерение да се омъжвам, а и скоро заминавам за чужбина.. Ако някой може да го обясни да заповяда
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
българ4е
българ4е
27.02.2012 19:57
не се притеснявай за нищо
0
0
Аврора
Аврора
25.02.2012 12:34
Може да не става въпрос за обвързване с брак, а за друг вид ангажиране - примерно с кауза или мисия.Пък и никой не може да погледне в бъдещето и да каже категорично-сънят е само един вариант на това,което може за се случи.При всички случаи сънят е спокоен и доброжелателен - подсказва просто вероятност.
0
0