Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Страх ме е от духове, змии, паяци, призраци

Страх ме е от духове, змии, паяци, призраци

Страх ме е от духове, змии, паяци, призраци
Не издържам вече, не издържам. Страх ме е от всякакви такива като духове, змии, паяци, призраци, също така и Кървавата Мери.

Една вечер мама и тати бяха на вечеря, а сестра ми на лагер. Бях сама в къщи. Вечерях, измих си зъбите и си легнах. Бях толкова изплашена, че не можах да заспа и за секунда.

Станах да пия вода, но докато ходех по коридора, получих много силна болка в гърдите. На сутринта се събудих с мокра кърпа на главата от мама.

От този случай на татък, постоянно повръщам. Моля ви, кажете как да премахна този страх. :cry:. ВНИМАНИЕ:аз не пия,не пуша,н е взимам наркотици.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
лали
лали
23.02.2012 19:13
такова нещо няма тиси като малката ми сестрачуд.ичеотивамдаси вземанещо мис.и че съм духи ми налита това не е истина
0
0
Алекс
Алекс
11.02.2012 21:01
От змии и паяци няма какво да се плашиш! :)
От духове има какво да се плашиш, ако скоро е починал някой или си гледала такива филми.Просто не им обръщай внимание, защото те няма как да ти навредят, ако изобщо съществуват. ;) А колкото до Кървавата Мери - това е само легенда и аз съм 99% сигурна, че тя не съществува.
Според мен всичко опира до психика.Казвам го, защото самата аз имам склонност към подобни страхове, но се опитвам да намеря логично обяснение на странните неща, които ми се случват.Вече не се страхувам толкова много, защото не мисля за това.И ти не мисли! ;) Успех!!!! :)
0
0
Ели Граменова
Всичко е във въображението ти човек като мисли постоянно за едно и също нещо и накрая му се струва че е истинско .. Просто мисли за хубави неща азкато сънувам всяка нощ дяволи трябва ли да не спя примерно от страх ? Не просто мисли за нещо хубаво ..
0
0
Agapi
Agapi
10.02.2012 21:55
Змиите не могат да влязат у вас.
За паяците използвай чехъл.
Щом не си усетила дух значи няма духове у вас.
Коя е Мери?

Надявам се да съм ти помогнала поне малко.
0
0
Kitana
Kitana
09.02.2012 22:43
Първо мога да те уверя на 1000% че Кървавата Мери не съществува, а паяци и змии няма как да се появят и да ти навредят. Ако гледаш страшни филми (сигурно не) спри.
Второ: трябва да намериш начин да се успокояваш. Когато пак почнеш да се страхуваш просто се огледай, опитай се да осъзнаеш, че няма нищо, мисли си, че светът е съвсем обикновен и че не съществуват такива неща. Ако не помогне си кажи, че нищо не може да ти навреди, представи си, че си в нещо като сфера, която те защитава от тези неща. Добре е и ти самата да си измислиш начини да се успокояваш, защото това е просто въображението ти. А и изобщо не бива да те е страх, защото каквото става, ще става, но надали точно на теб ще ти се случи нещо. Това действа при мен, дано и при теб да подейства. Късмет!
П.С.: На колко си междувпрочем?
0
0