Странно

Странно
Здравейте! Ето я и моята история. Преди няколко години имах едно гадже, с което ходихме няколко години. Но за
нещастие катастрофира и почина.

Една вечер го сънувах и той ми каза, че никога няма да ме забрави и винаги ще е с мен. Сега съм семейна, миналата година забременях, но в началото на 7 месец получих усложнения и трябваше да ме оперират и да извадят бебо.

Но най - странното е, че бебето ми се роди на неговата рожденна дата. Сега моето момченце е на седем месеца, но не спирам да се питам за този сън.

Ако на някой му се е случвало нещо подобно или знаете какво значи този сън, да ми пише. Предварително ви благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Яна
Яна
27.07.2016 10:20
Хич не беше страшно две гаджета
едното починало а другото родило на датата на раждания му ден
таен е ненормална как може да ражда
на ранни години
1
1
Мъртвеца
Мъртвеца
16.07.2016 00:01
Нищо страшно! И на мен ми се е случвало 100 пъти. Просто верен сън. Сигурно нещо те затормозява. Ако е така, естествено, че ще го сънуваш. Ако не - просто натрапчив сън. Успокой се и не се притеснявай!
Да ти е живо и здраво детето!
2
0
Helli
Helli
27.05.2016 09:06
Az sum sigyrna che e pulno suvpadenie. Nai-vajnoto da si shtastliva.
1
0
Devora
Devora
27.03.2012 17:48
и на мен ми прилича на прераждане!
2
1
Зорница Славчева
Може би катастрофиралото момче наистина се е преродило в детето ти.
0
1
Вера
Вера
05.02.2012 11:07
Здравей , аз имах преди няколко години един сън в който сънувах майка си , тя беше вече починала и ме помоли за нещо което повечето хора небиха се съгласили. Тя искаше тялото ми за известно време, и после ми каза че ще ми го върне същото. Бях много изтормозена и съсипана от загубата и и се съгласих , беше ми все тая . Разказах съня си и ме подкараха веднага ... Отиди на църква веднага , почерпи колежките за да не те вземе майка ти с нея. Нищо не направих от тези съвети и след три месеца забременях. После сънувам пак Майка ми обаче държи за ръка едно момиченце , и аз казвам на това дете - Ей сега мама ще дойде да те изкъпе ! , и аз знаех че това дете е мое . След няколко месеца родих момиченце и то изглеждаше точно както в съня ми . Сигурна съм че Майка ми се е преродила вдъщеря ми . Може би и при теб е така , но както и да е бъди много щастлива
!!! :)
1
0