Демон в църква

Демон в църква
Миналото лято имах интересен, и до толкова зловещ сън, който да си каже честно ме учуди доста.

Сънувах, че съм в една старинна църква, чувствах, че съм поне с няколко века назад във времето. Църквата беше много семпла, с иззидани каменни стени, стари дървени пейки и виждах един голям дървен кръст стоящ на олтара, без икони и свещи.

Точно пред големия кръст имаше една дървена пейка, на която стоеше един демон (тъмно кафяв, с чисто черни очи и малки рога), а в неговия скут лежах аз, неподвижна.

Не усещах болка, но го виждах как ме ядеше от вътре или по скоро ми ядеше от корема и всеки път, когато захапваше от мен поглеждаше към кръста и започваше да се смее неистово, много зловещ смях.

Не ме болеше, когато захапваше от мен, но изпитвах все едно някой ме изгаряше от вътре, страшно горещо, даже не ми достигаше въздух и голяма жажда.

Когато захапваше от мен и се смееше пред кръста имах чувството, че казваше на Бог - на ето виж какво правя с детето ти и то в твоя Дом (църквата).

Възможно ли е демон да се осмели да влезе в Божи дом и евентуално някой ако може да разтълкува съня ми?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Мина
Мина
22.08.2014 12:54
Здравейте уважаеми!
Наистина сте сънувал необичаен сън! За разтълкуването на съня не мога да Ви помогна, но мога да Ви отговоря на въпроса дали демон може да влезе в Божия дом!
По принцип демоните и Сатаната се страхуват от кръстове, разпятия, светена вода, молитви и прочие, но въпреки това те много често нападат църкви и манастири, поради причината, че искат да ни откажат от нашата вяра. Спокойно мога да Ви уверя, че съня Ви няма как да се сбъдне, понеже никой демон няма да застане пред кръст! Те също така не обичат и тамян, а църквите редовно се окадяват с него!
Ако толкова много се безпокоите от съня си, моят съвет е да носите със себе си някакъв кръст, а най-добре разпятие (кръст с лика на разпънатият Иисус) понеже те са най-ефективни. Кръстчето може да носите във вид на гривна, медальон и прочие. Продават ги във всички манастири и църкви и задължително са осветени!Ако желаете може и да прекадявате дома си с тамян. Също помага. Може а го пръскате и със светена вода!
Надявам се да съм успяла поне малко да Ви помогна! ПРиятен и успешен ден! :)
1
0
Денимира Ангелова
Демоните могат да са на всякъде... Макар че, никое същество от подобен сорт не би влязло в църква или нещо подобно...
А за разтълкуването... не мога да помогна...
0
0
Agapi
Agapi
24.01.2012 23:11
Може би трябва да обърнеш внимание на поведението си, как се държиш с околните, със себе си, изобщо на това как виждаш света около теб, не знам...
ако имаш някакви пороци може би те символизират демона.. така го разбирам аз.
0
0
Мария-Магдалена
Това е сън пратен от Дявола!Той ти показва да повярваш в него и да забравиш за Небесния Татко.Пази се от него!Вярвай и си казвай преди да излезеш "Бог е смен и няма да ме пусне.Аз съм дете Божие.Никой няма да ме нападне".И помни Давола иска да те подкупи!
1
0
мими
мими
24.01.2012 12:16
Мисля,че е възможно демон да влезе в Божи дом.Не вярвам в тези църковни неща които трябва да предпазват,според мен повечето не действат.Знам,че когато сънуваш демон,означава неприятности,лични проблеми,а за църквата не съм сигурна какво означава,защото се тълкува по много начини.Пази се:)
1
0