Болест от небето

Болест от небето
Преди 2-3 дена сънувах странен сън, който ми е малко разпокъсан, но ще се опитам да го разкажа. Сънувах се в моя град (Бургас), който беше много мрачен със сивкаво-червено небе, бях с малкия ми братовчед който е много по-малък от мен.

Сънувах как се разхождам по-улицата близо до ЖП Гарата и изведнъж усетих, че нещо лошо става, че нещо се е разнесло из въздуха, че някой пусна някаква болест от небето да се разпространи във въздуха - не знам как точно да го обясня.

Хората започнаха да стават много злобни и агресивни (за да избегна фентъзитата не са се превръщали в зомбита и т.н. ) външно не им личи по никакъв начин, че са заразене, но тези, които не бяхме знаехме, че са заразени и се криехме да не ни заразят и нас.

Побягнах ме с братовчед ми, но той е по-малък и не можеше да ме настигне и го накарах да се покатери на една улична лампа и да не слиза за нищо на света.

Следващият ми момент, който си спомням е, че вече се бяхме събрали няколко човека, които търсехме някакво решение как да се отървем от тази болест, мислихме, че сигурно учените пак си правят експеримент с нас.

Както някой в групата спомена, че учените са направили същото преди време и са пуснали СПИН-а по-въздуха в Африка и от там е тръгнала болестта.

От това, което си спомням, е че бяхме се запътили в някаква заснежена планина, което после се указа запустяло гробище от там видяхме заразени и почнахме да бягаме, и всеки пък, когато бягаме някой от групата всеки път умираше.

Предпоследното, което помня е, че бяхме пренощували в някакъв бункер под земята, но и там ни намериха през нощта.

Последното, което помня от съня ми беше, че се бяхме скрили в моята квартира, където съм сега в чужбина. Болестта беше се разпространила бързо и не бяхме останали много.

Бяхме се разделили на 2 групи, едните стояха в къщи а другите бяха тръгнали към някакъв военен щаб в, който се знаеше, че има важни документи, които ще разобличат онези пуснали болестта и трябваше да го обявим на света, за да предприемат мерки.

Събудих се, точно когато влизахме във военния щаб. И ме гризе от вътре, какво е щяло да стане после и какво всъщност е значил съня ми.

Ако някой знае нещо, какво би могла да значи нека пише в коментарите.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
мимето иванова443
мимето иванова443
10.11.2012 15:34
зловещо е...
0
0
габи
габи
22.01.2012 09:05
Според мен може да си болна от нещо или този сън да се опитва да те предпази от някаква болест.Пази се и иди на лекар! ;)
0
0