Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Дали е енергиен вампир

Дали е енергиен вампир

Дали е енергиен вампир
Здравейте! Много хора казват, че енергийни вампири съществуват. Според мен наистина е така. Сега ще ви разкажа нещо.

Има едно момиче от класа ми, което мразя от дъното на душата си и не мога да я понасям. Сигурна съм, че и тя мен.

Работата е там, че почти всеки ден като се прибера от училище, т.е. след контакт с нея, имам главоболие и понякога ми се вие свят. Доста често не ми върви въобще. Аз винаги в училище съм потисната, а това момиче е винаги усмихнато.

А аз по принцип съм доста весел човек, даже прекалено. Обаче в училище просто всичко е ужасно и се подтискам от нищото, макар че нямам много конфликти с хора от класа ми.

Споменах, че след контакт с нея ме боли глава и ми се вие свят. Когато отида на изследвания, ми казват, че всичко ми е наред и не съм болна от никаква болест. Обаче тези състояния не спират.

Това момиче, за което предполагам, че е енергиен вампир, още от съвсем малки, когато се запознахме, винаги ми е завиждала заради успеха и приятелите ми. И сега е така. Даже е по-зле.

Според вас дали тя е енергиен вампир ? Ако да, как мога да се освободя от влиянието и и това възможно ли е? Пишете коментари, моля ви. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 15
53
46
36
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (23)

Изпрати
Aleksandur
Aleksandur
20.01.2012 14:01
не е енерг.вамп. може би те боли главата поради причината , че я мразиш а тези емоции разбира се , че ще те боли глава. Като я мразиш напразно хабиш енергията си в глупави неща. Опитай да не я забелязваш,игнорирай я дори не я поглеждаи и не мисли за нея. обеден съм , че ще има ефект

Радвам се ако съм ти помогнал !!!
0
0
Алекс
Алекс
19.01.2012 22:02
Добре.Рождената и дата е 09.10.1998г.
0
0
raptor50
raptor50
19.01.2012 21:07
ще те помоля да ми кажеш рожденната дата и годината на момичето и ще ти кажа дали е енерг. вамп. правил съм много изчисления а след това наблюдавах определения човек и всички изчисления показваха дали е енерг. вамп.
0
0
Анн
Анн
18.01.2012 22:51
Ми това са такива хора дето ти предават отрицателна енергия. Търси положителни хора в превод весели и засмяни като си около тях да се чувстваш добре. Стой възможно най-далеч от нея просто ти предава лоша енергия която ти влияе!!
0
0
моряка
моряка
18.01.2012 14:43
Хора аз я познавам тая пръчка неодялана живее в моя квартал във Варна.Голямо е ку ку.Всички и се подиграват и като мине покрай нас чак ми става кофти защото приятелите ми много я гърчат.Тя се прави на непукис но след това реве.Има голямо мнение за себе си и се мисли за много умна.Айде да видим мацко като сме толко умни къде ще учиш след 7 клас защото аз знам но за теб не знам.Това самочувствие без покритие не се котира на матурите-миндил
0
0
дддддддд
дддддддд
15.01.2012 23:01
Лора изпрати ми емейл или скайп.. спешно е!
0
0
кака диди
кака диди
15.01.2012 22:40
мили момичета от това което прочетох искам да ви кажа ,че вие мили мой изобщо си нямате представа за какво става дума ...да има енергийни вампири и човек който попадне на такъв ,и не знае какво да направи може не само да се почуства зле и да се стигне и до много по-лоши неща..Лора мила моя ти си интелигентна и умна ....не мога да дам информация тук ,но потърси в интернет..надявам се да откриеш...аз се занимавам от доста години с тези неща и искам да ви кажа че това хич не е безобидно...много ми се иска да си поговоря с Лора на 4 очи...мила като начало не им обръщай внимание...
0
0
елена
елена
15.01.2012 11:40
Боже, чудя ви се!!!Как може да си мислите, че познавате един човек след като сте чели няколко истории, писани от него.Не разбирате ли, че хората имат проблеми и търсят начин да ги прамахнат.Вие какво (говоря за радка и някоя), мислите , че познавате всички.Не можете да кажете кой какъв е.Още по-малко пък да го обиждате!И става само това, че вие сте смешните и странните.Все едно аз да почна да ви обиждам и да ви казвам, че сте еди какви, без даже да ви знам имената.Това е най-голямата тъпотия на света.
Вече ми омръзна от подобни хора - само обиждат и мрънкат за нещо,а смятат, че те са съвършени.Сигурно вие нямате проблеми и недостатъци, нали?Вие сте най, а хората, които споделят проблемите си, са луди, странни, нехаресвани,жалки.На какво прилича това?????? В един преден коментар на радка видях, че пише, че авторката имала претенции без покритие.Това пък откъде го знаете.Познавате човека само от историите му, но не знаете нищо друго за него.Вие не сте ли също с претенции без покритие? Претенциите ви са, че познавате Лора и знаете едва ли не всичко за нея, включително дали някой се интересува от нея и дали има приятели.Тук хората искат съвети, а не да ръсите глупости за тях и за живота им.Както Лора каза, не пишете коментари на историите и, ако няма да предложите съвет!
И така, моят съвет е да разбереш дали това момиче изсмуква само твоята енергия или и на други хора.Ако е само твоята, трябва непременно да се отдалечиш от нея, за да не ти се случват и по-лоши неща.Или както каза Вера, да имаш талисман в себе си. :) :) Успех и не обръщай внимание на нападките на хората в този сайт!Винаги ще има хора, които няма да харесват нещо!;)
0
0