Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Дали е енергиен вампир

Дали е енергиен вампир

Дали е енергиен вампир
Здравейте! Много хора казват, че енергийни вампири съществуват. Според мен наистина е така. Сега ще ви разкажа нещо.

Има едно момиче от класа ми, което мразя от дъното на душата си и не мога да я понасям. Сигурна съм, че и тя мен.

Работата е там, че почти всеки ден като се прибера от училище, т.е. след контакт с нея, имам главоболие и понякога ми се вие свят. Доста често не ми върви въобще. Аз винаги в училище съм потисната, а това момиче е винаги усмихнато.

А аз по принцип съм доста весел човек, даже прекалено. Обаче в училище просто всичко е ужасно и се подтискам от нищото, макар че нямам много конфликти с хора от класа ми.

Споменах, че след контакт с нея ме боли глава и ми се вие свят. Когато отида на изследвания, ми казват, че всичко ми е наред и не съм болна от никаква болест. Обаче тези състояния не спират.

Това момиче, за което предполагам, че е енергиен вампир, още от съвсем малки, когато се запознахме, винаги ми е завиждала заради успеха и приятелите ми. И сега е така. Даже е по-зле.

Според вас дали тя е енергиен вампир ? Ако да, как мога да се освободя от влиянието и и това възможно ли е? Пишете коментари, моля ви. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 15
53
46
36
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (23)

Изпрати
милена д.
милена д.
28.02.2012 11:34
Принципно енергия се пренася най-добре с емоциите... Като я мразиш ти и отдаваш от своята енергия доброволно. Научи се да работиш с вниманието си. Да го контролираш и насочваш. Когато се подразниш от нея просто отдръпни вниманието си и го насочи към нещо приятно за теб. Лесно е, ще се научиш.
0
0
spring_summer_girl
spring_summer_girl
27.01.2012 13:54
Според мен това момиче може да е енергиен вампир, затова трябва да се пазиш и да не и обръщаш много внимание, защото така тя по-лесно ти пие от енергията.Съвет от мен: бъди с хората, на които имаш доверие и които са ти приятели, и всичко ще се нареди от само себе си.Но за всеки случай си носи талисман или кръстче! ;) :) :) Всичко добро!
0
0
archangel
archangel
25.01.2012 21:07
Съкровище... Сега ще ти обясня нещо, което ти явно още не си разбрала. Главния проблем идва от теб и начина ти на мислене. Не ме разбирай погрешно - не те обвинявам или нещо такова. Мисля, че няма нищо лошо в това момичето да е усмихнато. Просто вижда хубавите страни на живота. Аз самата почти никога не свалям усмивката от лицето си, но това в никакъв случай не значи, че съм ен. вампир! И относно онзи коментар "Ако бях енергиен вампир, щях да го зная" - не е вярно. Енергийните вампири - това не са някакви магични същества от приказките, а просто хора, които обичат да дразнят и несъзнателно да извличат енергия от това. Понякога дори самите те не осъзнават какво всъщност вършат.
Мисля, че това с главоболието и световъртежа идва от теб самата. Прекалено продължителното отрицателно мислене и напрежението натоварват мозъка и психиката ти. В даден момент той просто не издържа и оттам се появяват проблемите ти. Отговорът на въпроса ти се съдържа в твоето: "Мразя я до дъното на душата си!". Спри с тези черни мисли. Прекалено си малка да мислиш за такива силни и пагубни неща като омразата. По-често се усмихвай, показвай това твое щастие, за което говориш и не се занимавай с това момиче. Ако наистина е вампир - ами... просо я остави да си вампирства! Тя като види, че не й се поддаваш ще те остави на мира.
Това е от мен. А сега се зареди с едно хубаво положително настроение, усмихни се и умната! ;)
1
0
alex_7727
alex_7727
23.01.2012 17:53
Да, и на мен ми направи впечатление.Много се ядосах.Въпреки това искам да ти благодаря, че ми даваш съвети.Наистина не лъжа и имам нужда от помощ! :)
0
0
Morena
Morena
23.01.2012 17:44
Странно, поста ми го няма от преди няколко дни.
Да не би някой да е пуснал смс, за да бъде изтрит?
Не съм обиждала никой, просто дадох някои съвети на момичето, които ми хрумнаха докато й четях темата... странно, много странно...
0
0
Татяна
Татяна
23.01.2012 17:38
Лора послушай се в съветите на изброените хора от габриелка... Щом това момиче от класа ти е енергиен вампир и ти оказва влияние, прави всичко възможно, за да се чувстваш добре. Не може такова, добро, интелигентно и умно момиче като теб да няма поне една приятелка от класа си. Ако държиш на някое момиче от класа, бъди при нея винаги, а ако те познавах лично, нямаше да се отлепя от теб, съдейки по начина, по който пишеш историите си, изглеждаш свестен човек. Говорете си за развлекателни неща с твоята приятелка. Не позволявай на енергиения вампир да ти изхаби цялата енергия. Ще ти дам един съвет. Всяка сутрин щом си отвориш очите от сън се усмихни! Усмивката е здраве и красота! Дори без причина е много по-добре така, от колкото да си викаш на акъла: "Ох пак ли ще съм изтощена" и винаги да си намусена. Мисли си винаги за хубави неща! Можеш да се снабдиш с голяма енергия като правиш полезни упражнения, слушай музика - тя винаги поражда странни и приятни усещания и чувства. Ингорирай енергиения вампир, както хората се отнасят с теб, така и ти ще се отнасяш с тях. Колкото до енергиения вампир, мисля, че е Антония. Чела съм почти всичките ти истории, както и в другия сайт - "Истории от живота", където си писала две части: "Как може да има такива хора". Не те познавам лично, но всичко това, което ти се случва ти изобщо не го заслужаваш. Мисля, че това е един период от живота ти, който ще те направи по-силна за напред и по-устойчива на лошите препядствия. Това ще те окуражи за напред в живота. Наистина си намери талисман, може пък и да има ефект. Успех!!!
0
0
Aleksandur
Aleksandur
21.01.2012 17:58
съгласен съм с габриелка ако не ви изнася недеите да пишете коментари , но хейтъри винаги ще има който да плюят в/у историите. По добре не пишете нищо и не се правете на отракани!!!
0
0
габриелка
габриелка
20.01.2012 17:17
Охх, ще направя съобщение към някоя и радка.Даже и да няма приятели или каквото и да е.Това какво ви засяга?То си е неин проблем.Тя говори за момичето, което според нея е енергиен вампир, а не за това дали има приятели или дали е харесвана.Още повече пък не е ромка.Аз и имам скайпа и си пишем понякога.Много добре знам каква е.
И до някоя: нали ако тя е енергийния вампир, тя ще е щастливата, а другите - не.А точно тя е с проблемите. ;) Пък и как може да пиеш енергията на хората през интернет.Вие нещо не сте наред бе!
Ей, няма да се намерят някои свестни хора, които просто да дадат съвет, а не да се бъркат там, където не им е работа.Виждам, че по историите на Лора най-много и най-хубави съвети дават Морена, мини-мишле, нета-портер, елена, ваня, айшегюл.Другите пишете заяждания и си мислите, че така помагате или че ще я спрете.Не тя, а вие (които пишете такива гадни коментари), сте жалките, а не тя!
0
0