Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Горчивата реалност днес..

Горчивата реалност днес..

Горчивата реалност днес..
Каква е тази жалка действителност във която живеем днес, особено в България?

Децата днес нямат никакво детство, а от малки мислят за глупости, гледат глупости. Това е унизително, катастрофално!

Аз съм 89-ти набор. Сега може би читателите бихте се учудили, че съм само на 22 години, а имам толкова реалистични убеждения, на фона на общата маса, която има изкривено мислене днес. И да, по мое време например, пак имаше прояви на извратеност, на лицемерие, и темподобни неща, но бяха значително в по малко количество.

Например през моето детство, се събирахме много хлапета, и започвахме да играем весели игри, гоненици и т.н. Катерехме се по дърветата, беряхме диви плодове, цветя, които носихме на майките си, и беше много по весело и много по яко, защото тогава повечето деца имаха детство.

А днес, такова детство липсва. Децата от малки мислят за секс, и не само това, те гледат извращения, също така всеки гледа да доминира над останалите, чрез насилие и жестокост. Зачестиха случаите на изнасилвания, на убийства между младежи, на къде отива това човечество се питам?

И това, което е очебийно, е че хората вече нямат достойнство, те нямат онова възпитание, онази ценност, които са имали преди. Днес няма и срам дори, като например, афишират ни се навсякъде гей проявите, проституцията, наркоманията.

И децата гледащи всичко това, те се увличат и детското им съзнание започва да приема тези неща като нормални. И ето откъде се заражда упадъкът на човешката личност. Да не говорим че постоянно се краде, има хора които само с кражби преживяват, и това е системно. Въобще беззаконието, антикултурата, антихуманността, са нарастнали масово.

Държавата ни рухва а на никого не му пука за това. А какво поколение ще създаваме, какъв елит ще извисяваме, и как ще живеят нашите деца? За това никой не помисля. Вече няма и нормални семейства, и децата от малки стават свидетели на караниците и грешките на своите родители, и това уврежда психиката им, депресира ги, озлобява ги.

Как да живеем ние, малкото останали честни и почтенни хора, които имаме честта да видим истината и да я изкажем? Как да се развиваме след като навсякъде около нас витае извратеност, деградация, цинизъм, идиотизъм и т.н.

Излизаш на вън, гледаш на единия ъгъл насъбрани групичка пияни младежи, на другия ъгъл гледаш наркомани, на третия ъгъл извратени хомосекусалисти. Е, какво да правим ние, след като искаме просто да живеем нормално, искаме децата ни да растат сред нормална обстановка в нормална държава, а виждаме че това за момента е невъзможно.

Нали днешния век, се води "цивилизован", а всъщност аз не виждам никаква реална цивилизация днес. Аз виждам една мутренска държава, в която на власт са парите, проституцията, наглостта, и насилието. Нищо цивилизовано не се забелязва.

А ние хората от народа, не искаме нищо голямо, нито пък невъзможно. Искаме държава която да ни предоставя нормален, поне средно-статистически живот. Да има работа, и някакъв прогрес за нас младите хора, които растем и живеем по тази земя.

Искаме да се постигне ред във България. Изнасилвачите, и педофилите нарастнаха масово, всеки божи ден сумати момичета и малки деца, стават жертви на подобни престъпници. Ами жестоките убийства, които се извършват по изключително жесток и зверски начин, над стари хора, над жени и деца.

За подобни тежки престъпления, би трябвало извършителите да бъдат арестувани и да бъдат до живот в затвора! Аз не мисля че те имат място сред нормалното общество, те са заплаха за нормалните хора, и трябва да бъдат подведени под отговорност, както следва!

500 години, българският народ е бил подложен на зверски геноцид, това са 5 века на мъчение и терор, които турците са налагали над нас. И днес, когато сме свободни и независими, защо отново се допуска в държавата ни да има, такива тежки престъпления?

Нали сме 21 век, нали има закони, къде са тези закони, и защо не осъдят завинаги зверските престъпления, кражби, и т.н. ? Например, ако си сам нощно време, и попаднеш на групичка роми, или някакви пияни младежи, със сигурност не биха ти простили, и най-малкото което би се случило, е да те пребият и да те ограбят. А може и да те убият като нищо. Просто времената в които живеем не са нормални.

Темите на днешните младежи са; кой с колко момичета се изгаврил, кой колко невинни хора пребил, кой къде се другирал, и всякакви такива идиотщини, които само един ненормален мозък би могъл да роди!

Също така, мъжете нямат никакво уважение към жените. И се питам, защо нито един мъж, не може да разбере и да проумее, че жените са напълно нормални човешки същества като нас. Те не са ходещи "дупки", и не е редно да бъдат приемани, само като обекти за секс. Разумният мъж, би уважавал жените, би правил така че да ги разбира, би ги обичал.

Но ние масово наблюдаваме, едно безобразие, и думата жена, се приема просто като секс и това е, нищо повече.
В същото време и самите момичета от малки се раждат объркани, доверяват се не на когото трябва, и от това те разбиват живота си, губят вярата си в мъжете, и стават безчувствени и изкуствени, а не трябва така!
И пак се питам: Къде останаха нормалните хора, и има ли ги изобщо все още?

Аз от малък съм Родозащитник, и като такъв, искам да живея в една нормална държава, искам моята родина да е земята, на която мога да бъда спокоен, а не да е това в което се е превърнала днес.

Може би много хора биха казали че е лесно да се говори, но трудно да се направи. Но аз бих контраатакувал със следните думи:

Проблем ли е за нашите политици да спрат да ни ограбват? Проблем ли е да постановят по здрави закони, да открият повече работни места, да вложат пари за здравеопазването, за домовете за сираци, да ограничат тези прояви на ненормални неща..?

Проблем ли е това за тях? Нима нямат пари, нима нямат възможност да го направят? Аз не мисля че е така, те просто не помислят за народа, те не искат да направят тези промени, ето това е цялата катастрофа.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
43
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
изкусителя
изкусителя
30.03.2015 15:45
Приятел няма смисъл до питаш политиците няма да те чуят какво да се прави хората са злобни не всичкини но повечето
0
0
Каролина
Каролина
06.01.2014 21:12
Аз смятам, че това което вие всички казвате, е вярно, но не го приемам толкова песимистично. Например, в класа ми има уникални момичета и момчета, и някои от тях, особено приятелките ми, са едни прекрасни момичета, които, например, дариха всички пари, събрани от коледния базар в училище, за деца от детски дом. А когато разбраха, че имам състезание (тренирам художествена гимнастика), отмениха разни пътувания и разбиха плановете си, за да дойдат в залата и да ме подкрепят, а аз не знаех за това. Дойдоха и след състезанието и ми подариха един огромен букет, разцелуваха ме, плачеха от радост и казаха, че се гордеят, че съм в техния клас, и аз също се разплаках... Смятам, че има не само гейове, алкохолици и наркомани между нас, но и много качествени деца, които, само да се развият в правилната посока, ще са едни добри и достойни хора в бъдеще... А това със дехуманизацията и упадъка, се случва в СВЕТОВЕН мащаб, не само и единствено в БГ!!!
Последно изречение: Вие, политиците, не мислете само за собствените си интереси, а управлявайте мъдро, справедливо, наказвайте престъпниците както наистина трябва, не лъжете нас, хората, и не премълчавайте нищо. Това ви казва едно момиче от 9. клас в едно от най-елитните гимназии в София,на 15 години.
БОГ да пази България!!!
0
0
Мари
Мари
06.01.2014 19:33
Абсолютно съгласна!!!(Дори да съм почти на 11)В моя клас ВСИЧКИ момчета са тотални ГЕЙОВЕ!!!Постянно се правят че се(знаете какво имам предвид)един с друг!И свалят по красивите момичета!
0
0
анонимен
анонимен
02.02.2012 18:39
Напълно съм съгласен с теб.Няма какво още да коментирам.
0
0
Megi
Megi
08.01.2012 01:25
напълно съм съгласна с теб!! понякога и на мен ми писва от всичко в този мизерен начин на живот помня като малка се веселяхме,а сега само караници,бой...нищо друго щом чуят поредната клюка за себе си веднага го намират за да го пребият !! изобщо това нормално ли е за някаква си думичка ?? На някого пука ли му за някой друг освен за себе си? Всеки си гледа своя живот и неговите проблеми!! ами какво ще кажем за сирачетата ? за хората които са бездомни и без храна ?? Аз в момента съм на 14 и съм преживяла много!! понякога ми се иска просто да изчезна от тук...просто днешно време никой не мисли с главата си...много малко са свестните хора и това е много жалко ..за съжаление такава е реалността и ми е любопитно кога ли ще се осъзнае човечеството ?? в какво се превръщаме? изобщо някой ще помислили над това или изглежда всички са заети с натовареното си скучно ежедневие и проблеми..просто всичко рухва както каза ти !!
0
0