Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Сън или нещо повече

Сън или нещо повече

Сън или нещо повече
Не знам от къде да започна, просто няма с кого другиго да споделя, надявам се тук да намеря отговорите от които се нуждая. От няколко дни сънувам сън с едно и също значение, много странно много объркващо,и какво ли още не.

От както почнах да сънувам този сън не мога да се храня, в ужасна депресия съм изпаднала. Значението на съня ми е, че майка ми и приятеля ми, с когото живеем заедно вече две години имат връзка.

Сънищата свързани с тях са толкова реални, че дори се събуждам цялата в пот и в съмнения. Майка ми винаги е била толкова всеотдайна към мен, винаги ме е обичала, подкрепяла, а сега се чувствам гузна спрямо нея.

И най-лошото е, че не мога да споделя сънищата ми с някого. А последния път имахме жесток скандал с приятелят ми и по заобиколен начин го попитах дали е тук заради някой друг, а той ми се кълне през сълзи, че е тук заради мен, че много ме обича, но снощи отново сънувах сън със същото значение. Моля ви помогнете ми, имам нужда от помощ.

Не знам какво става с мен, да вярвам ли на думите или да се замисля върху сънищата си ? :cry: По думите му е личи, че иска да се отделим от нас, да си заживеем двамата, но не знам какво значат сънищата ми.

Моля ви помогнете ми, всеки коментар ще има значение за мен. :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
LoveYa
LoveYa
25.12.2011 20:04
Според някои хора сънищата са скрити желания или страхове. Може би се боиш от това приятелят ти да не те напусне. Как мислиш ти?
0
0
ionyy
ionyy
25.12.2011 11:55
Виж,според мен сънищата не означават нищо и повечето са само фантазия.Живей си реалния живот и не бъркай сън-реалност.Е разбира се както си решиш,но това е моето мнение !
0
0
polq
polq
23.12.2011 23:33
Малка съм да давам съвети, но по - добре се вслушай в сърцето си и ще намериш решение на проблема си. Помисли си дали твоя приятел би направил такова нещо.
0
0