Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Проблем с приятелка

Проблем с приятелка

Проблем с приятелка
Имам една приятелка, която е с около година по - малка от мен, от класа ми е. Тя се държи много лошо с мен. Кара ме да закъснявам за час, да бягам от училище (не съм го правила) и когато и откажа, тя започва да ми се дръвчи и отива при врага ми за да ме дразни, на пук.

А и може би, защото момичето, при което отива, бяга от час, пуши, пие, псува, изкарва двойки и т.н. След това аз трябва да се извинявам на така наречената ми приятелка, за да ми прости, че съм и отказала.

И така много често. Имаше период, в който всеки ден се случваше по няколко пъти. Тя вече е вършила геройства с оная, дето не се понасяме. Примерно, бягали са от училище, правили са номера на класната, закъснявали са умишлено, запивали са се и т.н.

Така веднъж тази моя "приятелка" ме накара да говоря с момчето, което харесва и даже не му знае името. Аз трябвало да го питам как се казва и т.н. пред всички останали на двора (което е ужасно срамно), аз вече със страх и отказах и се надявах да ме разбере, но тя, както винаги, не ме разбра.

Издава ми тайните, когато и кажа нещо и ме наранява жестоко. Играе си с чувствата ми. Аз като я помолих да дойде с мен на партито на момчето, което харесвам, тя отказа и каза на всички за тайната ми любов. Много други неща ми е правила.

Моля ви, кажете ми как да постъпя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
дени
дени
08.01.2012 16:01
оставия,не и споделяй нищо и си намери истински приятели :)
0
0
sisi__99
sisi__99
17.12.2011 16:30
така остави я тази така наречена приятелка прави се че все едно я няма не и обръщай никакво внимание като те потърси за нещо и кажи че не само тя може да се даржи гадно с теб
0
0
bl_velvet
bl_velvet
12.12.2011 16:44
Защо въобще се занимаваш с това момиче?
0
0
Valeriq
Valeriq
11.12.2011 16:48
да не ти пука за тая след време като заваршите училище тя ще е някаква изпаднала а ти ще има за какво да се гордееш учението е по важно от всяка лигла просто не може да разсъждава по добре сама от колкото с такива използвачи не ти трябват
0
0
alex_7727
alex_7727
11.12.2011 11:26
Ами просто я зарежи и да не ти пука. Щом това момиче само те командва и издава тайните ти, значи не ти е приятелка, а по-скоро враг.В такъв случай можеш и ти да и отмъстиш като издадеш някоя нейна тайна! Така поне ще сте квит.После можеш да си намериш някоя истинска приятелка, която да те цени и уважава наистина и да се чувстваш много добре с нея. Понякога това, което търсиш е точно пред теб, само трябва да го намериш! Пожелавам ти късмет! :)
0
0