Полтъргайст

Полтъргайст
Здравейте! От доста време усещам присъствие, когато съм сама в стаята, чувам стъпки и трополене, когато съм сама вкъщи, чувам събаряне на разни неща по терасата, страх ме е да се гледам в огледала заради поверията и т.н.Чудя се дали пък не съм преследвана от полтъргайст?

Бях чела в нета, че полтъргайстите се появяват най-често при подрастващи момичета.Аз съм на 14 год. и преди 3 години почина баба ми и оттогава започнах да усещам присъствията, но стъпките и трополенето от около 2 месеца. Дали не е нещо заради баба ми ?

Също така в нета пишеше, че може да се появи полтъргайст, ако съм викала духове или нещо такова. Но не съм. Приятелките ми искаха да викаме Кървавата Мери, но аз се възпротивих и не сме го правили. Просто сега съм си достатъчно наплашена, за да си намеря още причини за появяване на дух-преследвач.

Просто доста често имам сънища с баба си или с ковчези и кръстове или пък пророчески сънища. Не гледам страшни филми, защото по принцип много се впечатлявам от тях и се наплашвам допълнително.

Според мен няма причина, поради която да ме преследва полтъргайст, но вече започнах и това да подозирам. :x:

Моля ви, пишете коментари, защото вече ще полудея. Имам нужда от съвети какво да правя и дали има някаква връзка с баба ми и изобщо мога ли да се отърва от този полтъргайст или каквото е там?

Моля ви, помогнете. Благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Симона
Симона
02.04.2014 15:22
Малко е страшно
1
0
!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!
17.08.2012 16:18
Полтъргайстът е шумен но ние хората трябва да не ни е страх от тях защото така ги привличаме и им създаваме интерес
2
0
Симона
Симона
02.04.2014 15:20
Много много добре от Симона
2
0
Милко
Милко
17.08.2012 14:10
на мен ми е много познато... спри да вярваш в духове и такива, защото когато престанах аз, всичко изчезна. Още усещам присъствие и аз чувам трополене но си усилвам музиката до дупка. Мислех че съм единствената но явно не е така... И да наистина не гледай страшни филми... Това с духовете и вампирите ме депресираше. Според мен решението е йога или да спреш да вярваш...
1
0
Селин
Селин
16.08.2012 17:46
А аз чувам великански СТЪПКИ!И ЗЕМЯТА СЕ ТРЕСЕ!

За да забравиш тези духове гледай весели филми!Аз ти препоръчвам АНИМЕ!!!Ако не знаеш какво е провери в Нета!Виж сайтове за Анимета и гледай Анимета и ще видиш ще забравиш всико!!!
3
0
e
e
18.12.2011 04:42
малката ми не се колебаи това са внушение само, всичките ние на тези възрасти сме имали такива ще ги преоделееш но да не ти пука вав таково време живеем че не от там как си го споменала полтъргаис ли е геис ли е :) квото и да е там да не те е страх от такива неща а от живите да те е страх :)) спок ако искаш пак да разговаръш сас
някого ако няма кои скаипа ми е l1f3_1s_d3ad
1
0
Solis
Solis
20.11.2011 13:17
Може би баба ти се опитва да ти каже нещо чрез тези сънища, оптва се да привлече вниманието ти чрез стъпките и шумовете (ако наистина е баба ти)... Може би е искала да направи нещо, преди да почине, но не е успяла.

Ако искаш, намери ме на скайп: solis__ и ще се опитам да ти помогна. И на мен ми се случваха такива неща още от много малка, но не се бяха задействали от смъртта някой - сякаш бяха без причина или може би съм била много малка и не помня да се е случило нещо, заради което да ме преследват предчувствия, пророчески сънища, разни шумове и стъпки...
1
0