Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Починала възрастна жена ми се яви на сън

Починала възрастна жена ми се яви на сън

Починала възрастна жена ми се яви на сън
Имаше една стара жена, с която много се разбирах. Когато бях малка се интересувах от това дали съществува рая или ада. Тя бе много набожна и една вечер я помолих, когато умре да ми се яви на сън и да ми каже.

Бабата беше на 90 години и не щеш ли след 1-2 месеца тя почина. След като се състоя погребението, тя ми се яви на сън, който така и не можах да разгадая. А ето го и него:

Беше лято. И аз минавах през улицата, където беше нейната къща. Тя ме викна и аз учудено й казах, че нали е умряла. А тя спокойно ми отговори :по- добре е да те знаят, че си умрял!, и ме покани в къщата. Поговорих ме си, забелязах, че е добре облечена.

Както си стоя до нея видях череша-висока и много червена. Попитах я дали може да си взема и тя ми позволи. Но тъкмо посегнах да си взема и видях друга, която е по надалеч. Попитах я за нея дали може да я пробвам и ако не ми хареса да се върна на първата.

Тя ми позволи и тръгна с мен до нея. Интересното е, че втората череша бе ниска и жълта и като я пробвах беше горчива. Казах й, че не ми харесва и реших да се върна на първата. Като стигнах до нея тя беше без листа и черешите бяха на земята изгнили.

Обърнах се за да я попитам какво е станало, но нея вече я нямаше.

Моля ви да ми го разтълкувате, защото тя ми се яви още един път и явно иска да ми каже нещо!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
виктор
виктор
14.11.2012 07:58
според мен значи че ако трябва да избираш между две неща да избереш първото защото ако избереш второто ще загубиш хубавото
0
0
Нина
Нина
04.11.2011 10:50
Сигурно значи да избираш между 2 възможности, първата е по - добрата.
0
0
Алекс
Алекс
02.11.2011 16:18
Според мен иска да ти каже да не приемаш нищо за даденост, защото лесно можеш да го изгубиш - в случая черешата.Дано съм била полезна.:)
0
0
Анонимка
Анонимка
01.11.2011 10:05
Хъмм, може би иска да ти каже да не пропускаш шанса си. Ако има нещо да избираш да не пропускаш по - доброто и хубавото.
0
0