Усещах духове

Усещах духове
До преди няколко месеца усещах духове, най-вече в къщата, където живея. Когато си бях в стаята, усещах присъствие и имах чувството, че някой ме наблюдава. Виждах някакви петна по стените и някакви врати, също и Иисус Христос.

Когато бях в банята, особено като се къпя, като си затворех очите виждах Бог, някакви кръстове и ковчези. Беше ужасно! Когато пък бях в спалнята на родителите ми, ми се привиждаха някакви хора и починалата ми баба, особено в огледалата ( там има 3 огледала, едното от които е над леглото на нашите).

В хола най-много ме беше страх да влизам, тъй като там винаги е тъмно и мрачно, има снимка на баба ми и дядо ми и винаги там като вляза, усещам, че има духове.Веднъж ми се беше привидяло нещо бяло, което мина през хола, беше не като човек, нямаше крака, движеше се във въздуха и беше много странно. :x:

Нашите, разбира се, не ми вярват, затова спрях да им говоря на тази тема. Имам нужда от коментари и моля всеки, който прочете това, да остави коментар! Ще ви бъда много благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
iva
iva
14.10.2011 15:03
Здравей Ло, радвам се, че и ти си като мен. Аз също ги усещам. Мислех си, че съм куку, но в деня, в който моят мил дядо се спомина, влизайки в стаята, аз го усетих и го усещам когато е до мен, и не само той. Това го приеми като дар, все пак ние сме различни.

0
0
асд
асд
14.10.2011 12:46
Напръскай със светена вода. Ще помогне, от опит го знам.
1
0
mirela koleva
mirela koleva
13.10.2011 20:42
Мила, бъди спокойна. И на мен ми се е случвало, а аз съм на 10. Направих си регистрация тук именно заради това. С моя приятелка усещаме странно присъствие. Докато нещата се успокоят, можеш да покриеш всички огледала с кърпа и да посолиш прага на жилището, а също и да сложиш малко сол под огледалата-това прогонва духове.
1
0
rainy
rainy
13.10.2011 20:20
И аз лятото усещах духове в стаята ми, но нямаше нищо общо с богове и такива глупости. Най-важното е, да не се страхуваш от тях.
0
1
mary
mary
13.10.2011 09:15
Не трябва да се страхуваш от такива работи, като ги видиш, просто си замълчи, не викай, не на всеки се появяват. И аз съм виждала и още усещам духове, то е като прохладина която те докосва. Аз даже чувам и гласове. Знайте, че отвъдната сила е много силна, срещу нея неможе да се бори човек, за това трябва да се мълчи когато се виждат такива неща.
0
0
Krasimira Petkova Dimitro
Чела съм, че е лошо в спалнята да има огледало. А пишеш, че в спалнята на родителите ти има 3 огледала. Огледалата са портал към отвъдното. Мисля, че имате нужда от екзорсизъм.
1
0
аад
аад
12.10.2011 22:44
Недей да се стахуваш. Да, знам, че е странно и при мен е било така, но няма страшно. Опитай се да поговориш с тези духове, помоли се на БОГ и всичко ще свърши. Аз вече съм свикнал и нямам нищо против духове да се разхождат из къщата ми, стига да не ми пречат.
0
0