Ангелите

Ангелите
Здравейте! Ще ви разкажа един невероятен сън, който ме разтърси докрай. Преди да почине баща ми(беше много болен)всички близки се раздираха от страдание заради неговите стенания и мъки и в къщи беше кошмар.

Приеха го в болница, но лекарите казаха, че е неизлечимо, т.е. тумор на черния дроб и да се готвим за най-лошото. Обаче той беше страшно здрав и не се даваше до последно. Никой не знаеше обаче кога ще дойде края.

Една вечер сънувам, че съм отлетял на някаква планета, на която ангели разпределят действията си под ръководството на Висш съвет. Промъкнах се в една зала, огромна като покрит стадион, с огромни колони, на които се крепеше свод от невероятна архитектура.

По едно време се отвори вратата входната висока около 10 метра, а широка около метър и половина. Влязоха трима страшно високи мъже около 5 метра и слаби, с ослепителни дрехи като тогите на съдиите и с дневници в ръце.

Спряха се пред едно огромно бюро, зад което стоеше някой, който никой не поглеждаше в очи. Той ги попита с равен глас за положението, а те започнаха да му се отчитат за свършената работа. След като приключиха единия каза.

Какво да правим с този мъж(каза името на баща ми), а Онзи каза: "-Дансел, ти ще бъдеш отговорен за него..!", а високия каза:"-Но човека много се мъчи, да го избавим от мъките. Какво да направя?" Равния глас отсече:"-Днес не е деня, и утре няма да е!

До неделя вечерта да не го е пипнал никой". След което високите мъже излязоха и през незатворената врата видях земята колкото орех в космоса. На тях тогите им се раздвоиха отзад и се показаха изящни крила като на лебеди само, че колкото на самолет и дългите им коси се развяха, а те литнаха.

След това пълзейки излязох и се принесох пак на земята.. Събудих се, погледнах календара в телефона си и видях, че е петък. На сутринта казах на майка ми, че татко ще го "приберат" в неделя. В НЕДЕЛЯ (ТОМИНА НЕДЕЛЯ), в 21.00 ч той ни напусна.

Това беше съня ми, който предсказа края на един човешки живот с точност до час. От тогава, ако пожелая да науча нещо за в бъдеще, отправям молитва към Великия зад бюрото и винаги ме е известявал за отговора по начин, който само аз разчитам.

Някой може ли да ми каже дали не съм осъществил контакт с ангелите ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
muse
muse
13.10.2011 16:06
Определено си осъществил такъв контакт. Аз също вчера за първи път се свързах с ангел, но под друга форма и разбрах единствено, че наистина съществуват. Бях много объркана и докато си лежах през нощта в леглото, се молех на някой ангел да ми проговори, молех се на Господ или поне на това, което наричаме Господ, да ми дадат някакъв знак, нещо, което да ме изкара от тая дупка. Оправдавах се с това, че нали уж ангелите трябва да са посредници между Бога и хората и питах защо тогава тези посредници не ни говорят. Честно да си кажа, след като спрях да си мисля тия неща, се почувствах адски глупаво. Обаче, когато се обърнах на другата страна и реших да с еопитам да заспя, чух шепот. Беше тих, колкото стъпки на внимателно стъпващ човек, затова и не разбрах какво шептеше гласа, но бях сигурна, че не ми се причува. Ослушвах се и след около двайсет секунди той спря.

После дали съм спала от вълнение.
1
0