Сънувах убийство

Сънувах убийство
Сънувх как аз и още хора отиваме в някаква kъща, при кoетo тези хора не ги познавах, само знаех, че съм с тях и че kъщата е наша.

И тъкмо влизаме и някои каза: това е капан и излязоха някакви хора и ние почнахме да ги убиваме, без даже да ми мигне окото.

Дори се радвах, че ги убивам, при което от единия труп взех една брадва, която е като мойта и с нея убих един човек още.

Това е моя сън и не занм какво означава, но много се замислих, защото не всеки ден сънувам такива работи.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 4
50
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Kitana
Kitana
08.10.2011 13:39
Абе това ми мяза на някакъв екшън от някой филм хД. Аз често сънувам подобни неща.:D lol
0
0
ВЛАКА
ВЛАКА
08.10.2011 11:45
Ето ти го, пич прочети го внимателно.



Убиваш ли нарочно някого насън, ще се облагодетелстваш нечестно, ще се замогнеш по непочтен начин. Ако убиеш човек неволно, трябва да бъдеш по - внимателен и въздържан, да обуздаеш нрава си и да контролираш нервите си. Ако видиш убийство в съня си, очаква те промяна, която никак не е по вкуса ти. Ако сънуваш убит, ще постигнеш плановете си. Ако видиш или говориш с убиец, ще се оставиш да се възползват от теб. Ако в съня си убиваш насекоми, трябва сам да се справиш с проблемите си. Друг ако ги убива, можеш да разчиташ на приятелска помощ в работата си. Ако убиваш животни, значи отблъскваш от себе си и приятели, и врагове. Ако убиеш птица, сам ще си навредиш. Ако някой се опитва да те убие в съня ти, ще се радваш на здраве, добра работоспособност и дълъг живот.
0
0