Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах как ме целува момчето, което харесвам и после ми предлага..

Сънувах как ме целува момчето, което харесвам и после ми предлага..

Сънувах как ме целува момчето, което харесвам и после ми предлага..
Здравейте, не можах да открия всичко, което исках да разбера за съня ми. Така, сънувах как се разхождам на една поляна и момчето, което харесвам идва при мен и ме целува, а след това ми предлага.

След това се събудих за 20 мин и пак заспах, тогава сънувах, че съм на ммм, не знам как да го обясна, малко е странно - аквапарк, но има невидим найлон от горе.

Странно е и след това минавах покрай една врата и той ме хвана и се наклони към мен сякаш ще ме целуне, но не ме и най-накрая малко го позабравих.

О, спомням си, че бяхме на гости в някой, сигурно в нас и аз тръгвах да го целувам, но той се махна и каза - ние сме само приятели, или нещо такова беше.

Общо взето само за целувки. Ще ми бъде приятно, ако ми помогнете какво точно е означавал сънят ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
40
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Лучия
Лучия
08.10.2011 19:09
Бях чувала от майка ми, че целувка с любимо момче на сън означава раздяла на яве. Преди години имах такъв сън, целунахме се на сън с момче, което ме вълнуваше и с което в действителност бяхме само приятели. Пътищата ни в живота наистина се разминаха напълно. Но нека не бъдем фаталисти, нали има значение денят, срещу който се е случил сънят, има значение и нашето психическо състояние. Ако например сме гледали филм, в който хората се целуват или сме мислили за нещо подобно, това може да доведе до такъв тематичен сън. Така, че да не бъдем песимисти.
0
1
vqrna na isus
vqrna na isus
07.10.2011 18:19
Съгласна съм с индиго. Ех, любов, любов, мечтите са безплатни.
1
0
иван
иван
07.10.2011 17:09
Според мен те чака изненада в живота, по друг начин не мога да го обясня съня.
1
0
иван
иван
07.10.2011 17:06
Ей ти, индиго, ще ядеш бой, казвам ти.
0
1
Indigo
Indigo
05.10.2011 10:35
Мисля, че не означава нищо. Мозъка ти просто преработва информацията и емоциите, които са се насъбрали в теб и ги изразява чрез съня. Ти го харесваш и подсъзнателно се надяваш и той да харесва теб. Затова сънуваш, че те целува. Но съм сигурна, че се притесняваш да не би само ти да имаш чувства към него и мозъка ти го отразява като сънуваш, че той се отдръпва от теб. Това е. :)
2
0