Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Денят, в който усетих светия дух

Денят, в който усетих светия дух

Денят,  в който усетих светия дух
Много желаех да имам белега на св. дух, тоест една от дарбите на св. дух, която е говорене на човешки и небесни езици.

За това има специална молитва, повтаря се с кръвта на ИСУС, с кръвта на ИСУС, с кръвта на ИСУС и после само кръвта, докато не се унесеш и започнеш да говориш небесен или земен език, който не знаеш.

Много пъти опитвах в къщи, но при мен не се получаваше, докато не отидох на гости при една сестра в бога и двете заедно коленичихме и се молехме.

Изведнаж усетих топлина в сърцето, ужасно се изпотих и започнах да говоря език, който не разбирам. Усетих голям мир и пълнота, сякаш летях. Нямате представа какво е да усешташ светия дух, самия дух на ИСУС в себе си.

Послепис за повече информация прочетете за празника Петдесятница.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (146)

Изпрати
Потребител#120975
това не е светят дух ,а демоничен език който не разбираш и е енохийски език светият дух е вятър.
0
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
01.02.2014 17:46
Заблудата е още по-голямо зло от незнанието. Това призоваване на Господ следва да бъде придружено с покаяние. Това,че те е загряло е огън,който пречиства, но Божият огън е огън,който пояжда. Попитай сестрата дали не го е призовавала за да се получи ефекта. За да бъдеш сигурна, затвори се в стаичката си и започни да се молиш и искай от Бог да ти покаже всички съгрешения до този момент и искай прошка от Него.Тогава може да си сигурна,че това е Божия Дух.Има много духове в света, но не всеки е Божия Святи Дух.Не се големей и не се превъзнасяй, за да не паднеш под осъждение.Успех и Бог да ти помага.
0
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
23.01.2014 14:48
Споменаване на Святия Дух е все едно да споменаваме Бог.Пише-"Не споменавайте напразно името Господне".
0
0
Борето
Борето
02.06.2013 08:46
О... още една тотално избушила християнка :-)

Вижте до какво води религията и си отговорете - искате ли да сте религиозни :-)
0
3
Надежда
Надежда
01.03.2015 13:56
ОМГ ! Аз какво да направя, че ти не вярваш в Исус Христос? Да наистина това не се получава и може би е измислица, но няма нищо лошо в това да си религиоззен!
2
0
Denisa Ivanova
Denisa Ivanova
01.06.2013 14:10
ДА ЖИВЕЕ ДОБРОТО И СПРАВЕДЛИВОСТА!!!!! :)
0
0
Denisa Ivanova
Denisa Ivanova
01.06.2013 14:08
стига сте говорили лошо за бог и за вярващите в него. Не си мислете, че ще се отървете от ада, който ви очаква в смъртта! Защото да знаете грях е само да не вярваш в него, пък още по-голям грях е да критикувате и да говорите лошо за Исус и вярващите в него! И още нещо да ви кажа, както вие съдите бог и тези, които вярват него, така и бог ще ви осъди-в ада ще паднете. Толкоз много богохулствате просто, както казах то ще ви се върне , някой ден ще има възмездие, но ще е твърде късно, защото все ще си останете грешници! Би трябвало да има разбирателство и любов на Земята и да правим само добрини! Пък то честно казано не се изненадвам,че сте такива, защото най-много са злите хора, като вас. Пък добрите и вярващите, като мен са редки. Това е истината и знайте, че ИСТИНАТА, СПРАВЕДЛИВОСТА И ДОБРОТО ще разтържествуват някой ден!
0
0
ХВАЛИПРЪЦКО
ХВАЛИПРЪЦКО
15.04.2012 20:39
ТАЯ КРАВА Е НЕНОРМАЛНА !СЕДЯЛА СИ Е ПРОГЛЕДНАЛАТА ТЪПА И СЕ Е ЧУДИЛА В ТОЗИ МРАЧЕН ДЕН, ТОЧНО КАКВО ДА НАПИШЕ ОСТАВИ ,ЧЕ ГО Е НАПИСАЛА ТЪПАНАРСКИ МИ И ИЗОБЩО........... КОМЕНТАРА Е: ТАДАДАДААААММММММ !!! ДА , ЗАГОВОРИЛА СИ НА ИВРИТ ?! ВЯРВАМЕ ТИ ЧАДО !!!СЪЧИНЕНИЕ ОТ РАЗКАЗИ С НЕОЧАКВАН КРАЙ :((
0
0
kamelia
kamelia
14.04.2012 18:19
господ го има тои ни е създал но за онези които не вярват им препоръчвам да не се подиграват на вярващите с такива исказвания от рода на наркомани или сектанти ако на някои не му изнася простода не пише защото само бог има право да съди хората а не хората да се съдят един друк за онези които го правят бог вече им измислил наказанието
1
0