Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънища за едно момиче

Сънища за едно момиче

Сънища за едно момиче
Здравейте колеги по неволя. Почти на 18 съм и от доста време си падам по едно момиче, но тя се държи много странно.

Всичко започна във Фейсбук естествено, писахме си - общо приказки и тем подобни, сещате се. Впоследствие нещата се развиха така, че аз я обидих и тя ми наговори неща от сорта на - не искам да те виждам, ти си никой за мен и т.н.

Мина известно време и реших да и се извиня. Стори ми се, че ми прие извинението твърде лесно, предвид факта какви неща и бях казал. Попитах я дали иска да се видим, просто да си поговорим, и получих мега задоволителния отговор- " за какво може да си говорим" :n: .

Като оставим на страна това не мисля, че съм и съвсем безраличен, дори мисля, че тя се страхува и изпитва някакъв прекомерно голям респект от мен. Питал съм я защо се прави, че не ме вижда в даскало, тя казва, че се е правила, че не ме вижда.

В други случай пък, когато тя минава покрай мен, аз я
гледам, за да поздравя нали, а тя ме подминава бързайки и изчервена с наведена глава. Тя е само 2-3 години по малка от мен.

Наскоро започнах да я сънувам в почти всеки мой сън. Когато се събудя чувството е ужасно, и реалността изглежда сива на фона на прекрасния сън.

Моля, ако имате някои идеи или съвети, споделете ги с мен.

Благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Алекс
Алекс
28.10.2011 16:08
Боже.
0
0
Лейла
Лейла
20.09.2011 09:55
Ако наистина я харесваш просто и го кажи, или я покани на среща. Елементарно е. И тя те харесва. Само, че не подхождай с нападки, защото тя веднъж вече е била обидена, може би все още е.
1
0