Полтъргайст

Полтъргайст
Полтъргайст буквално означава “пакостлив дух” и се отнася до срещи и явления с духове, които обикновено ни разстройват и стресират.

Те предизвикват необясними шумове, понякога елементарни като пукане и щракане, друг път силни като чупене на предмети. Отдавна се води спор дали наистина съществуват.

Случки с полтъргайст често се случват в домове, където има младежи или деца, преминаващи през пубертета, особено момичета.

Според една от теориите, когато детето навлиза в пубертета, неконтролирано се освобождава огромно количество психична енергия (съответваща на пробуждащите се сексуални енергии), което води до появата на феномена.

От друга страна, някои защитават идеята, че тази новопробудила се сексуална енергия привлича пакостливи духове, които още повече я стимулират.

Има голяма вероятност случките с полтъргайст да са свързани със сексуалната енергия на хората, била тя прекомерна, неконтролирана или неправилно насочена.

Човешкото тяло е биохимична, електромагнитна енергийна система и сексуалната енергия е свързана с нашите електрически аспекти.

С увеличаване на сексуалната енергия се засилва и собствената ни електрическа честота. Случките с полтъргайст може би са нещо като късо съединение в електрическата ни верига, изпускаща неконтролирани искри.

Все повече и повече случки с полтъргайст се наблюдават в домове и на жени в менопауза – време, когато оново настъпва обрат в биохимията на тялото и колебания в сексуалните енергии.

Това може да стимулира неконтролираното освобождаване на психична енергия, която може да се прояви като полтъргайст.

Независимо от източника, повечето явления с полтъргайст се елиминират, като се балансират психичните енергии и се намерят творчески отдушници на новата сексуална енергия.

Най-добрият начин за предотвратяване на явленията с полтъргайст е като се погрижим младежите и жените в менопауза за не стават любители на психичните практики, без да са усвоили подходящите техники за балансиране.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати