Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Виждам духове в необитаемите къщи до моята

Виждам духове в необитаемите къщи до моята

БоянаБоянаНовак
Виждам духове в необитаемите къщи до моята
Здравейте. Аз съм на 11 г. и виждам някакви духове в съседната къща. Веднъж собственикът на една от необитаемите къщи дойде за 3-4 дена.

На първата сутрин видях някаква бяла прозрачна форма да пресича улицата и да влиза в едната необитаема къща, това се случи през деня, аз бях сама на улицата.

А на другия ден видях някаква черна форма да пресича улицата към същата къща. Мисля, че тези духове са избягали зарад собвестника на къщата, от която бяха слезли духовете.

Страх ме е, помогнете ми!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Александър
Александър
26.08.2011 16:09
Не се страхувай и аз започнах да ги виждам когато бях на 10, а сега съм на 13. Вече не им обръщам толкова внимание, а ако се страхуваш, си купи кръст или икона, ще ти помогнат. Ако иска да ме питаш нещо друго,
скайп: sako_p.
1
0
Осем
Осем
26.08.2011 15:23
Някой пък съм чувал да му казват развинтено въображение, търсене на внимание и т.н., което не е лошо в крайна сметка(въображението де)стига да не се прекалява. Един съвет, пробвай да направиш снимки или видео. По всеобщи данни би трябвало да хванеш нещо на "лентата". А и избягвай да си ги представяш и да влизаш в такива филми. Със същия успех можеш да опиташ и с извънземни, което е в пъти по вероятно защото на страха очите са големи, ако схващаш.
0
0
uleto
uleto
25.08.2011 19:16

Ето какво правя аз и да ти кажа има подобрение.

Говори на висок глас и кажи примерно 1 почукване - да, а 2 почуквания - не задавай въпроси и се опитай са му помогнеш да отиде в светлината т.е рая или както там го наричат.

Аз поне мисля, че имаш работа с поутъргайст това не е лошо, нито хубаво не показвай страх дори и да го изпитваш викни някой да е с теб докато правиш опити да контактуваш с него.
0
2
uleto
uleto
25.08.2011 19:09
Мила, ходи на врачка, тя ще ти помогне. Щом ти ги виждаш, значи имаш дарба. И аз така. Помогни им, те няма какво д ати направят. Говори им. И аз виждам духове и им помагам. Гледай Шепот от отвъдното, може да ти помогне с нещо. Но ти имаш дарба и виждаш нещо, което другите не виждат.
0
1