Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Не виждам духове, но ги усещам

Не виждам духове, но ги усещам

Не виждам духове, но ги усещам
Здравейте. Много ми е странно, че трябва да пиша историята си тук, но още по-странно е това, което ми се случва. По - спокойна съм когато виждам, че има много хора като мен, на които им се привиждат разни неща, но не ми харесват някои коментари( пр. демони и прочие).

Та на мен не ми се привиждат духове, в смисъл не ги виждам, но всячески ги усещам. Преди време бях вкъщи само с дъщеря си, която е още на 2 годинки, а мъжът ми беше нощна смяна на работа и мислех, че той се е прибрал.

Но това беше духът, ако мога да го нарека така. Той обиколи спалнята ми от всички страни и накрая легна върху мен - онемях, изпаднах в състояние на ужас и бях принудена посред нощ да се обадя на майка ми да додйе да спи при мен, т.к. беше 3 часа посреднощ.

След този случай бях готова да направя и невъзможното, за да се оттърва от това усещане, че нещо невиждано на практика легна върху мен.

Вчера отново имах такъв случай. Нещо мина покрай мен, покрай спалнята и три пъти удари по леглото. Бях готова да заплача, но бях прикована към леглото със затворени очи и със сякаш залепнала уста - не можах да извикам съпруга си даже, бях прикована буквално.

Моля Ви обяснете ми какво може да бъде това нещо, какви са тези явления - паранормални ли са ? Аз ли откачам ? Вярвам в духове, и за това ме е страх от тях, защото са по - силни от нас смъртните.

Но това привиждане винаги става, когато наблизо няма кой да ми помогне, защо ? Каква е целта, да ме уплаши ли ? Помогнете ми, моля Ви. :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (26)

Изпрати
Алекс
Алекс
29.12.2011 16:33
Това се нарича сънна парализа.В полубудно състояние могат да ти се привиждат разни неща, да усещаш,да чуваш стъпки и т.н.Сънната парализа може да продължи от няколко секунди до няколко минути.
На мен ми се е случвало само веднъж, но аз тогава не вярвах, че може да ми се случи и даже първоначално не осъзнах случващото се.При мен някой ме душеше за няколко секунди и колкото повече се опитвах да се надигна от леглото, толкова повече ме душеше това нещо.Но аз не се уплаших...а като се има предвид, че на мен ми се случват много свръхестествени неща.
0
0
...... anonimna
...... anonimna
15.10.2011 13:35
Здравейте и от мен. Да, сигурна съм, че има духове. Да, и мен ме е адски страх, не от друго, просто не мога да разбера защо са тук, какво искат. Опитвала съм се да говоря с тях или с него, но няма резултат. Може би не подхождам правилно. А колкото до това, че някой ляга върху теб, аз също съм го усещала. Не знам дали си чувала за мрава, това е нещо, което се появява в черно и ляга върхо теб и смуче от кръвтата ти. Не е страшно. Миналата вечер усетих как ме удари на крака и целият крак ми беше в синьо, за 1 ден мина. Усещала съм нещо, което прави секс с мен, колкото и да ви се струва невероятно. Да, така е и не знам какво е.

0
0
dasd
dasd
26.08.2011 00:44
Това само вечер ли се случва.
0
0
ANONIMEN
ANONIMEN
26.08.2011 00:39
Ако наистина вярваш, най-добре е да спреш да се страхуваш понеже този така наречен дух нищо друго не може да ти стори. Пробвай да не се страхуваш, повярвай в себеси и си кажи, не ме е страх. По този начин, ако се дължи на психична основа повече, може да не ти се случват такива неща.
0
0
Тамара
Тамара
22.08.2011 12:21
Вчера осветихме дома си, попа дойде, мина всичко със свещена вода, изчете молитвите, надявам се всичко вече да е наред.
0
0
Elinceto
Elinceto
19.08.2011 17:50
Духове съществуват, много пъти вече съм виждала. Трябва да извикаш свещенник да освети апартамента и всичко ще спре, до тогава прикади с тамян.
0
0
Тамара
Тамара
18.08.2011 17:51
Не посипах сол, а вчера спахме с малката у нашите. Прочетох статията за симптоми на сънна парализа и аз отговарям по всички признаци- парализирана и изпитвам халюцинации! Отключва се страхът ми към тъмното и духове и затова откачам така! Сега вече съм сигурна че всичко идва от психиката ми и от страховете ми! Ето това е, прочетете го!
0
0
gospodine
gospodine
18.08.2011 17:35
Да ти кажа, че сам усещам дух от моя дом, но ме обръща, това не беше кошмар, а истина. Когато сядам на компютъра вечер, някои зад мен говори нещо и аз го чувам. Като се обърна спират и така постояно. Не знам какво да правя, не спира.
0
0