Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Случва ми се нещо свръхестествено 2

Случва ми се нещо свръхестествено 2

Случва ми се нещо свръхестествено 2
Здравейте! Сега ще продължа историята ми "Случва ми се нещо свръх естествено".

Една вечер с двама мои приятели бяхме седнали на една ливада и си разказвахме страшни истории и знам, че всеки ще си каже, че си въобразяваме, но не е така.

Аз самата никога не съм вярвала в такива неща, но всичко се промени. Та докато им разказвах един филм, усетих някакво присъствие, не мога да кажа как точно, но го усетих. Сякаш някой има пред мен, зад мен, навсякъде.

И накрая си тръгнахме. Вече много се отдалечихме от ливадата и аз се обърнах и там беше момичето с бритонът, но този път беше в цял ръст, с бяло и после докато тръгнах на там тя изчезна.

Мина се малко време и си играех с един ной и тогава усетих същото, сякаш има някой. Гледах към телевизора, но с периферното си зрение видях нещо черно, но само това.

И тези, които не ми вярват, нека да не пишат изобщо защото това се случва наистина и искам да ми кажете какво да правя, а не:ти гледаш много филми и.т.н.т.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
аркад
аркад
26.06.2012 09:10
при мен е така но не като страх и приятели и тъй като нямам много приятели понякога си говоря с тях знам че ви е смешно но ги въсприемам като приятели
0
0
silwiq
silwiq
05.01.2012 21:34
Ам здравейте искам да кажа че тези истории са невероятни и малко неприятни за някои хора но мен много ме вълнуват и бих искала да се запозная с някой от вас и да ми разкаже какво му се е случвало който иска да ми пише по скайпа siisiinkaaa_ Благодаря ! : )
0
0
kaloian
kaloian
21.08.2011 01:53
И аз съм така от 10 години вече и си говоря с тях, изобщо не им обръщай внимание, това са духове и ще те побъркат, ако се въвлечеш в диалог.
Ако някой има въпроси, да ми пише лично съобщение.
0
0
здравей
здравей
16.08.2011 15:32
Когато усетищ присъствието и не се страхувай, говори и като на приятел и всичко ще бъде наред.
0
0
Alexander
Alexander
15.08.2011 16:41
Аз имам същите проблеми и то постоянно ми се случва. Може да ви се струва смешно, но съм си купил пистолет и сабя, спя и с двете и ми е по-спокойно.
0
0
Caroline
Caroline
15.08.2011 14:41
Първото нещо, което и аз си помилих е, че наистина са филмите. Параноя, че някой е покрай теб. И изобщо съзнанието ти си играе игрички.
Но...
Напълно не изключвам и възможността всичко това да не е просто плод на въображението ти.
Ако имаш смелостта следващият път или следващите пъти опитай да направиш някакъв контакт. Заговори. Дори и да не гледаш към въпросното нещо.
Според мен е доста готино ако осъществиш този контакт. Не ми се е случвало и съм доста боязлива от паранормалното, но пък ми е доста интересно. Опитвай. Струвай и после разкавай.
0
0