Случи се това, което сънувах

Случи се това, което сънувах
Още от малка съм имала силно развито шесто чувство. Често знаех какво ще се случи още преди да е станало, но никога не съм го изтъквала.

Скоро сънувах един сън. Двама мъже в сини тениски влязоха в нас и се опитваха да ни оберат. Самата случка ми е малко мъглива, но си спомням, че завърши добре.

След него продължавах няколко дни да сънувам престъпници и най-вече крадци.

Същата тази седмица кабелната и интернета спряха. Баща ми беше в друг град, за това повика техници да да ги оправят. Те дойдоха. Както, може би, се досещате те бяха двама(със сини тениски с емблемата на скат). Бях много уплашена и през цялото време мислех за съня. Когато си тръгнаха мислех, че всичко свърши.

На същия ден излязох с една приятелка. Тази история ме потискаше, затова и я разказах. Това със сигурност не е първия случай, който съм й разказвала. Тогава тя си помисли, че може би имам някаква дарба. И то в никакъв случай да съм ясновидка, която с вързани очи да намери дете посред гората.

Е, днес се случи. Мъжете със сините тениски, които сънувах обраха съседите ни пред очите ми (през 5 мин. гледах от шпионката). Не мога да го обясня. Не съм много добре със зрението, но ясно видях, че единия беше кльощав, а другия - по-едър (както ги сънувах). След тях цял ден в коридора имаше полицаи и хора, които разпитваха и гледаха за отпечатъци.

Когато всички си тръгнаха отвори врата и видях, че по нея има прах, който полицаите са сложили, за да свалят отпечатъци. Знаят, че хората са били с ръкавици и по вратата има отпечатъци от уши. Подслушвали са ме, докато си бях в нас.

Много ме е страх. Имам чувството, че нещо лошо се наближава все повече до нас.[научи повече...]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Вили
Вили
12.08.2011 22:06
Моля Ви за коментар на един сън:
Съпруг сънува жена си, която е в ранна бременност, че е изгоряла и лицето й пуши. Тя побягва към прозореца и скача прз него. От дома им се чуват писъци на хора.
0
0
wiky
wiky
11.08.2011 18:05
Аз преди половин година сънувах, че пра баба ми умира и я погребват и след 1 ден наистина разбрах, че е умряла 1 ден преди да сънувам съня. Според мен няма какво да се тълкува този сън.
1
0
Огънчето
Огънчето
10.08.2011 15:21
Ако можех да сънувам по - често и ако можеше това, което искам да е реално да се случи, да се сбъдва.
0
0
съни
съни
10.08.2011 09:22
Понякога нещата, които изживявам в реалноста ми се струва, че съм ги изживяла вече и знам какво ще стане.
1
2
тууу
тууу
05.08.2011 09:16
И моя сън се случи. Сънувах как дядо ми умира, какъв е ковчега с какво го караме до село и всички подробности Ддаже сънувах и един непознат човек, който умира с него. На следващата сутрин станах в 10 часа, а дядо ми почина 30 мин. по-късно. След близо седмица както се разхождах видях на една спирка некролага на непознатия човек, който сънувах заедно с дядо ми и беше починал на същата дата. Оттогава всичко, което сънувам се случва.
0
0
Спасител
Спасител
04.08.2011 20:17
Здравей. Свъжи се с мен на моя skype: Dairdis. Занимавам се със сънища от няколко г.
0
0