Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Бях екзорсист на сън

Бях екзорсист на сън

Бях екзорсист на сън
Сънят е прекалено истински. В реалния живот умирам от страх от подобни неща. Но на сън извършвам екзорсизъм като гледам жертвата право в очите и говоря на демона (даже не знам дали така се прави) без страх и с много увереност. Даже може малко прекалена увереност.

Нямаше да обърна внимание на съня, ако вече не се повтаря и потретва. Доколкото си спомням съм гледала един филм преди много време от този жанр, защото ме е страх даже от подобен вид филми.

Ако някой е запален на тази тема или има реална представа какво означава съня, нека ми пише.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 3
50
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Bilqna
Bilqna
07.02.2016 14:03
Тази нощ сънувах, че вървя по един коридор и от двете страни имаше стаи в нещо като мазе и беше осветено. Не бях с хора, които в съня ми бяха приятели, но в реалния живот не познавам. Вървяхме по този коридор и в един момент се озовахме в една стая, в която имаше жена, обладана от демон и аз изпълних екзорсизъм над нея и то както съм гледала да го правят католическите свещеници със споменаването на Исус Христос, Архангел Михаил и Дева Мария и успях да накарам демона да си каже името и да го изгоня от жената. Това има ли нещо общо с заболяването ми и означава ли, че ще я победя или има друго значение?
0
0
Nina
Nina
04.02.2013 11:02
Здравейте, направих си регистрация за да мога да се включа в тази тема....Аз също сънувам понякога, че гоня зли сили и в повечето случаи успявам...Ужасявам се от филми и книги с подобно съдържание, но в същото време ме интересуват и привличат...Обяснявам си всичко това с факта, че съм вярваща и злите сили се мъчат да ме обсебят в съня ми...когато човек е най-безпомощен. Вярвам също така, че е и от натрупани страх и напрежение след гледане на такива филми...от всичко по малко...
Интересно би ми било да чуя и други подобни сънища...Моля пишете ми.
0
0
maria
maria
03.02.2013 18:54
Здрасти,щом съня ти се повтаря има нещо. Или си се уплашил прекалено много или означава ,че някога ще станеш екзорсист..аз също съм имала кошмари и дажа започват да се сбъдват. И имай търпение истината сама ще се разкрие пред теб :)
0
0