Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че се женя за бивш приятел, чрез отвличане

Сънувах, че се женя за бивш приятел, чрез отвличане

Сънувах, че се  женя за  бивш приятел,  чрез отвличане
Сънувах бивш приятел от нет запознанство, с когото уж щяхме да се женим. Еестествено, не мога да кажа, че го познавам в действителност, но имах му доверие и чувства разбира се. Но нещата се развиха така, че се ожени за друга и после съжали и поиска прошка, което няма и как да стане.

Сънувах че ме е отвлякъл с автобус,като в автобуса беше и майка ми с мен. Накара всички хора да слязат вкл. и майка, аз някак си не знам защо, не се дърпам обаче. Така аз се озовавам в неговата родина ТР - но странно, аз го виждам в съня си че е кюрд, не е турчин, живее в полите на планина и виждам как за да стигнеш в жилището му.

В случая слизаме по стъпала надолу, а отдолу някак си сгушено отвсякъде закрито, къщата е във формата на жилищен блок. Около него има много хора, голяма фамилия и се струпват около мен много хора от местността, където живее.

Сякаш съм някаква атракция и ме гледат и се радват сякаш. А аз като че ли се чувствам, че това не е истина, някак си не може да е такава действителността. Фамилията му,

незнам защо в съня ми повечето от членовете са по големи сестри, само и много сестри.

Баща му поклаща глава и му казва че ще е трудно да ме задържи и му казва, че ако иска да ме задържи, ще трябва да имаме много деца, за да не го напусна. Аз като че ли от цялата тази обстановка и впечатленията, които виждам, в сърцето си вътрешно започвам да съжалявам че съм се съгласила да съм с него.

Добре, че е сън може би е вътрешния ми глас, който ми казва, че щяла съм да съжаля, макар че го обикнах някак си и виртуално и да е нашето запознанство.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати