Ужасен сън

Ужасен сън
Рядко помня сънищата си и до сега не ми се беше случвало подобно нещо, а именно да изпитвам такъв страх. Сънят ми е следния: звънна ми телефона и ми се обади някакво момче, което търсеше моя приятелка, аз и казах, че я търси, а тя ми обясни, че той се е самоубил (преди са излизали).

Както и да е аз се развиках да не си правят шеги с мен и да оставят приятелката ми намира. Но след това по ръцете ми се появиха някакви знаци, не мога да ви ги опиша, но явно означаваха нещо и ги беше направил той, тоест момчето, което се обади.

Когато се опитвах да ги махна те ставаха още по - наситени и си личаха повече. Исках да ги покажа на другите, но никой не ми вярваше, когато си покажех ръцете изчезваха, а когато ги гледах, само аз бяха там.

След това телефонът ми пак звънна, аз вдигнах и не чувах глас, но знаех какво си мисли, тоест четях му мислите или той беше в моите, не знам.

Искаше пак приятелката ми, аз се разплаках, защото не исках да му я дам и се събудих. Точно като по филмите, цялата потна с писък, първата ми работа беше да си погледна ръцете. Цял ден не спира този страх, не мога да си го обясня, не съм имала такива сънища до сега.

Не знам какво го провокира, може би го вземам твърде на сериозно, но просто този страх ме кара да ви попитам дали според вас може да означава нещо или е просто плод на моето въображение ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
iordiana
iordiana
26.07.2011 20:46
И аз често сънувам кошмари когато не мога да се наспивам.
0
0
диана
диана
21.07.2011 21:20
Може да си под влиянието на стрес, понякога стресът и напрежението могат да се "складират" във нашето подсъзнание и после да излязат под формата на кошмар. Има и друга вероятност, която е че може би в бъдеще от теб ще зависи нечия съдба, така да се каже. Сънят ти може да значи много неща или да е просто кошмар, но каквото и да е не се притеснявай и задълбочавай в него.
0
0