Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Будя се без причина и ми се случват странни неща

Будя се без причина и ми се случват странни неща

Будя се без причина и ми се случват странни неща
От почти година се будя постоянно в един час без значение колко съм спала към 3, 3:30, и до мен винаги има една сянка като врата, където и да спя, сянката е до мен.Сякаш нещо ме чака.

Един месец след като се са будих пак в три часа не знам какво, но нещо се опита да ме хване за крака и ми стана адски студено. Разпищях се и моя приятел се събуди. Месеци след това всичко пак се повтаря, буденето и стоенето до сутринта без да мога да заспя.

Но вчера се случи нещо много странно. Събудих се пак в три часа както обикновено. Моят приятел започна да крещи с ужасно странен глас като на някакъв демон. Аз го питах какво ти има, той крещеше и само крещеше.

Много ме беше страх, но си казах да не го будя, а просто да светна лампата. Когато реших да го прескоча за да мина до ламата, той ме хвана за гушата и започна да крещи в лицето ми тези странни звуци.

Аз го ритнах, а той ме хвана за крака. След това се добрах до лапата и светнах, а той стоеше и ме гледаше. Очите му бяха зачервени, а зениците разширени. Не знам защото става така, не знам на какво се дължи това будене, нямам си никаква идея.

Даже моля ви, ако имате някакви идеи какво да правя, да ми помогнете защото ме е страх страшно много, а родителите ми просто няма да ми обърнат много внимание на това, защото не вярват много в такива неща.

Аз обаче си мисля, че ако приемем, че не съм луда, трябва да има някакво обяснение. Моля за някакви идеи, каквито и да са.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
Вселилия се ДЕМОН!.. ;х
Вселилия се ДЕМОН!.. ;х
09.01.2012 15:07
Абе кфи са тия простотии от вас бе.. Нямате ли си друга работа.. Стойте си по селата..
0
0
ман
ман
13.12.2011 22:02
според мен някой или нещо(в случая тази сянка) използват приятеля като връзка между теб и онова нещо поне аз така мисля
0
0
Зори
Зори
06.11.2011 11:00
Отиди на църква, нека ти четат няколко дни Киприяновата молитва, вземи светена вода от църквата и я сипи в чаша, дай я на приятеля си без да знае какво е, ако я изплюе или се ядоса значи си имаш работа с нещо по-сериозно. Според мен Сатаната се опитва да плащи хората така когато те са се отдалечили от Бог и той се възползва, обърни се малко към Бог и той ще ти помогне, ако ние не успеем! Успех.
0
1
irina
irina
28.08.2011 16:24
И на мен ми се случваше същото. Малка съм, но си падам по психо-ужасите, а последният филм, който гледах беше "Четвърти вид", и доколкото си спомням ( беше преди около година, не помня за какво точно се разкаваше) имаше нещо от сорта, да се събудиш няколко пъти в 3:27 (сигурна съм 99% че беше този час,но може и да греша)и на прозореца да има птица ( май беше сова), което те гледа. Доколкото знам, даже и във филма казаха, че е по истинки случай. Не вярвах, но следмица след като го гледах, започнах да се будя към 3 и нещо през ноща, независимо в колко съм легнала. Една вечер се събудих точно в 3:27 и бях полу-умряла от страх, направо как съм оцеляла не знам.
0
0
?
?
28.08.2011 02:07
Вие всички излязохте компетентни по въпроса и с решения на проблема, а ? Като едни класически българи знаещи всичко, давате акъл, вместо да оставите компетентните лица да се изкажат по въпроса. Иначе всички познахте, браво.
0
0
Моника
Моника
18.08.2011 19:12
Отново този час 3! До колкото знам, това е часа на вещиците и часът когато демоните се присмиват на Светата тройца.
0
0
лора
лора
11.08.2011 12:56
Според мен в приятеля ти се е вселил демон, иди при екзорсист.
0
0
Bianka
Bianka
31.07.2011 19:41
Вярвай ми, че е дух от ранг 3 (май там бяха лошите ). Той се опитва да ти каже нещо. Опитай се без да се стряскаш и без страх да говориш с него, а в приятеля ти се е вселил той (духът). Но внимавай защото, ако се всели в приятелят ти, пак може да те нарани защото вътре е духът, а не момчето и дори може да те убие докато се е вселил, внимавай.
0
0