Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Нещо влиза в мен, обяснете

Нещо влиза в мен, обяснете

Нещо влиза в мен, обяснете
В много случаи когато съм стресиран, сънувам някакъв сън, в който бягам от нещо и аз не знам от какво. Не мога да различа какво е.

Понякога се обръщам и се опитвам да се боря с него и пак не мога да видя какво е. И точно в този момента пак бягам и падам в някоя бездънна пропаст.

Точно по време на падането се събуждам, тресейки се все едно нещо влиза вътре в мен.:x: Моля ви някой, ако има обяснение да ми каже.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
11
11
19.07.2011 01:51
Това е знак за нещо, което ще ти се случи. А по отношение на нещото предполагаемо дух, което мислиш, че се вселява в теб. Мога да ти помогна по-подробно, но ако искаш ми пиши на скайп: sasuke28979.

0
0
маги
маги
11.07.2011 20:04
Преуморен си, преживял си нещо, някаква обида, яд, някой най-безцеремонно те е стъпкал. Не се отчайвай, всичко ще се оправи, малко време ти трябва. Запали 1 свещ за здраве в църква на човека, който те е засегнал много, ако му знаеш името. Ако ли не, пак запали на незнайния, който те гони и му кажи да спре, защото все пак в живота съществува и някакво възмездие. Не пожелавай на никого лошо, само си казвай: Господа да ти забрани да ме измъчваш. Успех.
0
0
ангелчето
ангелчето
11.07.2011 12:18
Не се притеснявай, това е астралния ти двойник - просто си ходи насам натам и после се връща при теб - да сте си заедно през деня. Явно трудно си се прибира - просто спри да се страхуваш и го приеми - той си е част от теб.
0
0
uknown
uknown
08.07.2011 20:05
Не знам дали си го приживял, но на толкова места странни явления се случват и искам да кажа, че тези паранормални неща хората трябва да ги забравят, така е по - добре. Трябва да мислят с добри намерения, толкова лоши неща са виждали хората, но за твойто нещо не се притеснявай. Всеки човек е прежвял нещо необичайно. По някой път хората растат, а това е еволюция. Има толкова аномалии много лоши, че не трябва да мислим за това, но има една стъпка на човека, която може да се окаже, че е истина. Свръхестественото има такива способности, за които някои не би и мечтал.
0
0