Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Моля да ми помогнете дали нещо означава съня ми

Моля да ми помогнете дали нещо означава съня ми

Моля да ми помогнете дали нещо означава съня ми
Здравейте. Аз съм нов тук и реших да ви попитам за един сън, който го сънувах вчера. Аз съм голям маняк на тема извънземни, края на света и такива.

Значи сънувах как съм си на село и аз и братовчетка ми излязохме вън, а вън беше тъмно и извъднъж виждам Луната. Тя беше червена и викам на братовчедка си: виж има 2 луни, но аз само се пошегувах и се обърнах и видях, че наистина е имало 2 луни.

Тази червената и тази обикновенната бялата и ние викаме и батко ми, викам и мама и тя казва: ей сега идвам. Аз упорствах да дойде, но тя каза след малко, че е малко заета и аз батко ми и братовчетка ми гледаме изведнъж от стреща се появява Слънцето и избухва и пред слънцето се виждаше Земята.

Не знам как стана това и изчезна и мама дойде и вика какво има и това отново стана, Слънцето избухна, а нашата Земя е пред нея. Дойде и дядо ми, и баща ми и това пак стана 1-2 пъти и дядо ми каза по едно време: не знам какво е това, но не е края на света.

После всички седнахме на пейката и започнахме да си говорим за случая и батко ми каза: ами нали сега сме 2012. Тогава се говореше, че през 2012 ще има 30 слънчеви бури, които 3 от тях ще са много силни и се събудих.

Беше сутрин и седнах на компютъра и видях, че през 2012 наистина ще има 30 слънчеви бури, които 3 от тях ще бъдат силни. Хайде, моля ви, някой да ми обясни какво ще означава съня ми, дали е някакво предупреждение за нещо лошо или за друго. Който може да ми помогне, да ми каже моля.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
monza
monza
07.07.2011 06:25
Аз мисля, че наистина ще стане нещо през 2012 година. Сънят ти сигурно означава нещо, въпросът е какво.
0
0
Лара
Лара
29.06.2011 11:17
Интересен сън. Ако напишеш книга може и да станеш нещо като Стивън Кинг.
0
0
Ами...
Ами...
26.06.2011 10:50
Просто въображението ти е попрекалило.
0
0