Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Мистериозният кораб

Мистериозният кораб

Мистериозният кораб
Здравейте. Преди време сънувах един много странен сън. Аз и моето семейство бяхме на един кораб на сред морете и както си плавахме спокойно, корабът се преобърна, но ние стояхме вътре в него невредими.

Замъгли се, заоблачи се, настана буря, но отмина бързо. След това видяхме един остров, на който спряхме с все още обърнатия кораб, на него слязох аз, брат ми, братовчед ми и приятелката на брат ми.

Аз и момичето обаче се върнахме в кораба, а на острова остана брат ми и братовчед ми. Корабът потегляше, а те двамата не искаха да се качват, там(острова) им харесваше повече.

Ние потеглихме (аз и останалата част от сем.)с все така обърнатия кораб. Плавахме, плавахме и кораба се обърна в нормална позиция, но изведнъж се появи друг по малък, от които идваха двама пирати, дуелиращи се помежду си.

Те скочиха на нашия кораб. Тогава аз казах на седящия до мен мой баща да се прибира вътре за да не пострада от пиратите, а той ми каза да съм спокойна, че не го било страх от тях.

В този момент един от пиратите дойде и посегна със сабята си към окото на баща ми, но аз реагирах и го предпазих с ръката си като хванах сабята.

Тя ме удраска и след това я забих в корема на пирата. От там извадих по - малък ной и му прерязах гърлото с голяма омраза и озлобление, без никакво чувство за вина.

Не мога да повярвам колко хладнокръвна бях в този момент.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати