Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах починалият си брат

Сънувах починалият си брат

Сънувах починалият си брат
Обезпокоена съм. Не знам дали да се радвам или да се плача. Сънувах починалият си брат. Той почина преди десет години и не съм го сънувала.

Сънувах, че спим в къщата на баща ми. На другият ден майка ми настоятелно звъни по телефона за да ходим на гробищата. И не на някой друг, а на гроба на брат ми.

Ставам и тръгваме, търся да си обуя маратонките, а предната вечер някой ги е хвърлил на двора, където има избила вода, но не са мокри.

Тръгваме да се качваме в колата, по - малкият ми брат ми казва да седна отзад, а там влиза да сяда починалият ми брат в една касетка с тънки надялани дърва. По пътя се скарвам с баща ми, защото настоявам да ни закара, а той отказва.

Променя курса и както сме в колата се озоваваме върху едни метални цилиндри. Всички започват да слизат и аз със страх слизам, но ги изгубвам.

Започвам да ги търся, чантата ми остана горе, не мога и по телефон да звъня. Започвам да се лутам и да оглеждам и за чантата си, но не я намирам.

И другите ги няма, а долу народ, все едно са се събрали да гледат някаква забележителност. Цилиндрите са три, с железа, забити в земята, за да се прикрепят. Оглеждам се, но не мога и да се кача, не виждам и раницата си.

Започвам да търся някой да ми помогне и се озовавам в едно заведение. След това на нещо като рецепция и там има табелка: Качване 3 лв. И залагах някакви мидички, някой ми даде някакво мое колие, заложих и него.

Момчето на регистратурата ме пита с кой ще се качвам, аз вдигам рамене, казвам, че не знам. А той ми казва, с Тошко ще се качваш, например.

Поглеждам табелката 3 лева, а той нито разписка, нито пари, нищо не ми даде. Обърнах се да търся този Тошко и се събудих.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати