Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Истина или просто въображение

Истина или просто въображение

Истина или просто въображение
Здравейте. На скоро не вярвах в духове, но сега вече вярвам. Сънувах мъртвата си леля, която ми каза, че след смъртта е много хубаво.

Когато стана ден реших да се изкъпя. Излязох от банята, но преди това видях леля си в огледалото. Стреснах се и веднага излязох от банята. След няколко дни започнах да чувам стъпки.

Имах чувството, че те се приближават към мен, но в едно огледало, където се виждаше към коридора, от където идваха стъпките, не видях никого. Чувам мяукане от банята, но когато се приближа някъде към 1 метър, шумът спира.

През нощта като се събудя вече ме е страх. Събудих се една нощ и видях някакво момиче(разпознах, че е момиче, макар и в тъмнината, се виждаше черната му коса и бялата му рокля), което седеше върху леглото на брат ми.

Стреснах се и се обърнах на другата страна. След малко пак се усмелих да се обърна и какво-видях още 2 такива момичета, станаха 3. Сякаш бяха близначки, стояха и не мърдаха.

Имах чувството, че ме гледат, ама не виждах лица, понеже косата им беше сложена на лицето. Според вас истина ли е или просто си въобразявам ? Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
alex_7727
alex_7727
20.11.2011 20:02
Аз пък мисля, че си видяла самара , макар че не изключвам и възможността да не си въобразяваш - все пак и с мен стават подобни неща...
0
0
Галя
Галя
14.05.2011 18:35
Благодаря на всички. Това с кръста подейства. Като останах сама не чувах нищо, а обикновено като оставам сама идват духовете. О,разбира се и някои от думите, които ми написахте също помогнаха. Ама това да си преместя леглото в средата на стаята и да очертая кръг около него бих го направила, ама родителите ми няма да ми позволят. Още едно огромно благодаря.
0
0
moniboni
moniboni
13.05.2011 16:40
Сложи си леглото в средата на стаята.
Очертай с тебешир или каквото там ти хрумне
една окръжност около леглото.
Ако са лоши духове, ще си защитена, докато си вътре в кръга.
0
0
Галя
Галя
13.05.2011 13:44
Оу, може ли някой да ми каже какво привличат тези духове и какво ги кара да стоят на страна ?
0
0
Галя
Галя
13.05.2011 13:12
Благодаря на всички, които ми пишат коментари и по този начин ми помагат. Отговарям на bibi miro: бях си съвсем разсънена. Преди да се обърна бях будна някъде 15 минути. Отговарям на Лара: Да, гледала съм този филм, но далеч не се страхувам от момичето, което излиза от телевизора. Това е просто гримирано дете, на което косата му е сложена напред.
0
0
bibi miro
bibi miro
13.05.2011 12:49
Възможно ли е да още да не си се била разсънила ? Пък и като съдя по ника ти:Галя_99, си точно на такава възраст, когато всичко е възможно - дори и да си въобразяваш. Приеми съвета ми и си избии тези глупости от главата си, преди да си станала с болна психика. Успех.
0
0
Лара
Лара
13.05.2011 10:15
Според мен си гледала Предизвестена смърт и подсъзнанието ти е копирало и мултиплицира образа на момичето с бяла рокля и коса върху лицето от филма.
0
0
Andina
Andina
12.05.2011 23:56
Следващия път когато ги видиш, им кажи, че ти не можеш да им помогнеш. Нареди им да напуснат веднага в името на Исус Христос и да не се връщат. Когато се уплашиш от нещо със зло естество, можеш да кажеш: Кръвта на Исус е върху мен.
Също така си представи как около къщата ти се появява преграда от чиста светлина, която обгръща дома ти като купол, през които никакво зло не може да премине. Успех.








0
0