Символи в съня

Символи в съня
Здравейте.
Аз и най-близката ми приятелка сънуваме много странни и объркани сънища напоследък и се оказа, че много от символите съвпадат.

Днес говорихме относно тези символи, но все още не можем да разберем какво ни подсказват. Тук трябва да добавя, че ни вълнуват абсолютно едни и същи неща.
И така, тези символи са:

- Море в двор (поглеждаме към двор, а от него започва море)
- Куче
- Училището ни
- Родителите ни (предимно майките)
- Кула
- Скъпоценен камък

Действието често се развива на село
И също така, не само в сънищата ни, но и наяве непрекъснато срещаме цифрите 4 и 7 (от 29.02.08 - тогава си водех дневник и съм записала и това)
Наистина съм много объркана.

Също така имаше период, в който всеки мой сън се развиваше в Ловеч, а него не свързвам с нищо. Единствено баба ми и дядо ми живеят там, но сънищата нямат нищо общо с тях.

А снощи моята приятелка сънува доста странен сън, в който силно впечатление ѝ направил хартиен жерав, който се превръща в бял кон и ѝ помага да се бори срещу лош магьосник (който приличал на брат ѝ). На края убила магьосника с голям син кристал във формата на ледена висулка.

В един свой сън аз сънувах море в двора ни, пълно с медузи, аз бях вътре и умирах от страх (попринцип харесвам медузите и дори ги пипам), а моята приятелка си играеше с пипалата им, които плуваха отделно из водата.

И другото, което много ясно помня и ме заинтригува беше сън, в който бях с майка ми в море и намерих диаманти с различна големина и в различни цветове (жълт, розов, червен, прозрачен и син) и исках да запазя някои за себе си, като накрая се колебаех между синия и прозрачния.

Имате ли предположения за някое от тези неща ? Наистина ме заинтригуваха силно.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Spaska Lukankowa XD
Spaska Lukankowa XD
18.05.2011 00:43
Ами мисля, че трябва да се замислите с приятелката ти и сами да разгадаете мистерията, само вие знаете какво означава.
0
0
DreamCatcher
DreamCatcher
01.05.2011 21:25
Ами, аз не разбирам много от тези неща, но знам че кучето в митологията често е било приемано като предвестник/пратеник на смърта. Общо взето мисля, че не е хубаво в съня ти да присъства куче. Според мен не бива да обръщаме много голямо внимание на някои от тези неща, защото колкото повече мислим за тях, толкова повече те ще влияят на реалния живот. Но всичко това е мое мнение! Без лоши чувства, според мен всеки има право на мнение. Всичко най-хубаво.
0
0
Ина
Ина
01.05.2011 15:11
Има вероятност ти и твоята близка приятелка да имате връзка от минал живот. Даже съм 99% убедена в това. Не бих могла да разтълкувам съня ти, защото не е мой, а твой. Пък и не искам да подвеждам с идеи. Но, за да срещате едни и същи числа, сънища, сигурно и други неща ви се случват, което води до извода, че е от минал живот. Мобже би, ако сте двете и се се хванете за ръцете и се концетрирате, успокоите, е възжмоно да ви се появят в съзнанието някои картини от миналите ви животи. Това е според мен.
0
0