Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сън започващ от Стъклен дом и завършващ със стара приятелка и лоша легенда

Сън започващ от Стъклен дом и завършващ със стара приятелка и лоша легенда

Сън започващ от  Стъклен дом и завършващ със стара приятелка и лоша легенда
Сънувах много странен сън, който ме уплаши. Отдавна не бях сънувала нещо, от което да потръпна.

Първо бях рефлектирана от серията Стъклен дом и сънувах, че съм в апартамента на Нели и там са Христо и Чарли. Аз и Чарли се скарахме с Христо и излезохме от къщата (бях като образа на Нели).

Беше вечер и отидохме в първото училище, в което съм учила преди години. Там вече си бях аз, а Нели се притесняваше дали да влезе, понеже така щеше да я свържат с Чарли. Тук свършва шантавата част със Стъклен дом и започва същественото (разказах я не защото е нещо интересно, а защото е свързано с понататъшния сън).

Тогава влизайки във фоайето на училището видях бабата на една приятелка. (В реалността тази моя приятелка ми е от много години и сме много близки, но тя живее в чужбина и се чуваме 3-4 пъти в месеца, а се виждаме веднъж в годината.

С нея се познаваме от това училище били сме първи клас там, тогава тя живееше при тази Баба, а след това замина с майка си за чужбина. Тя няма баща и никога не го е познавала). Виждайки бабата, веднага се появи и приятелката ми.

Тя каза, че иска да види коридора, на който е починал баща й. Това беше коридора, на който ние учихме в първи клас. Аз не разбрах какво става за това попитах Моята баба (която се появи от някъде) как така където е починал баща й.

Тя ми каза, че има слух или легенда, че нейния баща както си вървял преди години по този коридор паднал и умрял на място. Побиха ме тръпки. Тогава влезохме в някаква класна стая (нашата от преди години, но с други деца и учителка), но там нямаше нищо интересно.

После отново в този коридор видях моята настояща класна от сегашното ми училище, която каза, че имам добра оценка на някакво контролно. Даде ми някакво упражнение да пиша и аз написах. Колко е страшно да търсиш къде е починал бащата на твоя приятелка.

След малко изведнъж се отзовахме на някаква поляна, много голяма и широка, с хубава зелена трева. Над нас летеше хеликоптер. Говорехме за легендата и изведнъж съзряхме един човек, който ни каза: "Аз пък съм чувал друга легенда. Не, че баща й е умрял преди години в коридора, а че ти ще умреш като той те блъсне с хеликптер".

Вече не знам защо, но аз бях на мястото на приятелката ми и знаех това, което ми казва човека. Между мен и него на поляната имаше огромно розово сърце, което беше все едно някои е боядисал тревата в розово и е нарисувал формата на сърце.

Знаех, че ще умра. Над мен фучеше хеликоптера и се събудих като треперих цялата. Беше 6:10 часа, ако това има някакво значение.

Кажете какво може да означава това, много Ви моля. Много ми е странно. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Adelina
Adelina
06.04.2011 23:58
Мерси за съветите, но смея да твърдя, че уж наблюдавам. По принцип не съм суеверна, но за сънища много се захващам. За мен това е друг живот който живеем, то е като приключение. Дори миналата година - цялата 2010 си записвах сънищата всеки ден като се събудя. Въпросът е, че не знам какво точно да правя с тях сега. Иначе не знам ще споделя съня с тази моя приятелка, пък ще помислим заедно какво може да значи. Мерси за отговорите.
0
0
Стели
Стели
06.04.2011 21:13
И най-вече наблюдавай какво сънуваш.
0
0
Radi
Radi
06.04.2011 18:54
Какъв странен сън. И аз съм сънувала много странни сънища. Просто не знам как да помогна. Наблюдавай се - дали ще се чувстваш по-добре или по-зле след този сън, какви случки ще ти се случват.
0
0
Адекина
Адекина
06.04.2011 16:46
80 разглеждания на съня ми - нито един желаещ да ми помогне или поне да напише коментар.
0
0
Адекина
Адекина
06.04.2011 16:46
80 разглеждания на съня ми - нито 1 желаещ да ми помогне или поне да напи6е коментар :Х:Х
0
0