Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странен сън, погнете ми, моля .....

Странен сън, погнете ми, моля .....

Странен сън, погнете ми, моля .....
Всичко започна уж като екскурзия на някакво много хубава и приято място. Отидохме много хора, главно по млади. И уж беше от училище нещо. Но не бяхме хора само от 1 университет, имаше хора от старото ми училище.

Първо започна с настаняването по стаите. Избрахме си стая с 4 легла, но в някои от тях все още има хора. Легнах на свободното, а малко след това един от лежащите си тръгна. Отидох да питам една позната - Мария,дали иска са дойде в нашата стая.

Но тя каза, че не може да спи в такова нещо и затова си е взела стая в съседният хотел. А нашето беше нещо като вила, хижа не съм сигурна. Но онзи хотел беше по луксозен, а тя си е такава.

Оттам излязохме за да си правим снимки, тъй като навън беше уникално красива природа. След което влязох за малко вътре и си събух чорапите. Нещо не виждах добре снимките вътре и бащата на кавалера ми от бала беше там, а аз бях с техния фотоапарат, но синът му ми го беше дал.

Каза ми да изляза навън за да видя добре снимките, и ми обясни как като вървя към мястото, където са правени, се виждали по - добре. Излязох, а въпросното място се виждоше от верандата.

Но тъкмо тръгвам и ужас. Къщичката пред, която се бяхме снимали, на метри от мен имаше чудовище, с пипала и супер огромно. Убиваше тези, които бяха там. Оттам се обърнах и същото се случваше в хотела на Мария, но друго чудовище.

Изведнъж настана хаос-разбираемо. Влязоха чудовищата в нашата хижа, по точно я чупеха отвън и се промъкваха пипалата им. Убиваха наред! Видях как убиват Мария. Не можех да помогна на никой и се бях вцепитела от страх.

Имам черно петно какво става с мен. Но видях как някъде, чудовище изтезава един човек - да му каже къде са последните хора. Но този бял човек-мъж отричаше.

Но накрая когато чудовището щеше да замахне за да га убие - той показа някакъв затънтен остров. Тогава ми звънна алармата и трябваше да стана, и не можах да си продължа съня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати