Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Починал близък е около мен

Починал близък е около мен

Починал близък е около мен
Незнам какво се случва но ето моята история. 2002 се запознах с един мъж щяхме да се женим и правихме изседвания за деца тогава разбрах, че ще ми е трудно, а той е разбрал че е болен от рак и болеста му напредва, но не ми каза, а просто с времето скъса с мен и си намерил друга жена за да има деца - тове беше мечтата му.

Години незнаех как е и какво прави, постоянно мислех за него и се надявах да се видим един ден, а сега на 8 март разбрах че две години след нашата раздяла е починал.

Адски ми е мъчно затова и че не мие казал истината, но шокиращото е че от началото на декември 2010 една клиентка бе при мен и ми каза, че починал близък е при мен и иска да го оставя да си отиде вече, защото се лута отначало мислех, че е баща ми, но сега се съмнявам.

Усещам че хриси влиза в контакт с мен и ми показва, че е той и дава ми разни сведения или ме спира от неща които искам да направя за да съм при него или да разбера повече за живота или смърта му, за децата му.

Усещам как ме успокоява когато плача и ми показва как да се справям с бизнеса, кой мъж е подходящ за мен и кой не усещам как винаги ми е помагал, но преди незнаех че е той-сега вече знам, че винаги е бил с мен. Моля ви да ми кажете какво да правя неискам да повярвам, че го няма вече и да го пусна да си отиде.

Ще продължи ли да ми помага ако го пусна след толкова години още го обичам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
гергана
гергана
21.03.2011 19:34
Благодаря ти Краси и той така ми казва по различен начин или чрез твоите думи - колкото и да ми е мъчно, трябва да го пусна. Пожелавам ти и на теб господ да не те оставя да се мъчиш и да изживееш пълното щастие.
1
0
bibi miro
bibi miro
20.03.2011 16:15
Какво значи Да го пусна, да си отиде ? Да не би да сте го вързала за вас ? Може би не съм много на ясно с тези ритуали и за това така се чудя. Инак много тъжна история, имате съболезнованията ми.
0
0
Krasimira Petkova Dimitro
Щом духът му е край теб и ти помага, значи, че този човек много те е обичал. Трябва да спреш да го задържаш, като постоянно мислиш и плачеш за него. Трябва да се върне в духовния свят, защото вече не принадлежи на нашия. Не е добре за него още да се върти тук. Направи го от любов. Бъди сигурна, че ще се видите. Животът е вечен. Смъртта е предел между две състояния. Това е дългия кръговрат на инкарнационния период.
1
0