Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Бях в подземие със заключени хора

Бях в подземие със заключени хора

Бях в подземие със заключени хора
Сънувам нещо като подземие със заключени хора, не можах да помогна, само плачех. Чух ги да викат, не ги видях. Качих се със сина си на кола и побягнах от някого.

Имаше много завои, взех погрешния завой и се озовахме в циганска махала. Подгониха ни за пари, тръгнах с колата и се озовах пред много красива парк-градина с университет и ученици.

Едно момче седеше и четеше и ми помогна. Вика, спокойно, нищо няма да ти направят. Времето беше слънчево. После съм в гората в балкана в кафе и там виждам бившия ми приятел с любовницата му и взех да я обиждам.

Бях с родителите си и приятели. Викаха ми, стига, спри и седни тук и седнах. Бившият ми приятел казва на любовницата си да тръгват. Качиха се на мотор, тя седна отпред, тръгнаха и паднаха.

Хукнаха двамата да бягат, той след нея през гори, треви като тръстики и се озоваха в хижата, където аз и моите близки бяхме отседнали. Аз го гледам отстрани, че той гледа наши снимки/на мен и сина ни/в рамки. Видя сина си и се разплака.

Тогава аз се появих и му казах нещо и тогава се появи любовницата му. Аз като се ядосах, взехме да се обиждаме, след което започнах да я бия, ритах я, блъсках я, извивах и ръцете, краката до убиване, а тя вика, бременна съм, знам че и това дете ще изгубя и се смееше.

Стъписах се, продължих да я бия, но без в корема. Тогава женски глас ми каза - тя ще загуби и това дете. Слушах една песен докато я биех тъжна и повтарях едно и също - геле исе хара/това се пееше в тази песен/.

Мой приятел записваше песента и правеше кръг в кръг/рисуваше ги/и на всяко имаше различни букви с черен химикал. В едно кръгче пишеше Е с червен химикал и той тогава ни извика мен и бившият ми и любовницата му.

Седнах на земята/аз продължавах да я обиждам тя беше синя от бой/и взех химикала и пишех в другото вътршно кръгче и продължавах да пиша кръгове и бившият и любовницата му изчезнаха.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Лора
Лора
16.03.2011 10:30
Нишка, която никога няма да бъде прекъсната свързва теб и бившият ти.
0
0
Tangolita
Tangolita
16.03.2011 00:23
Мисля, че съня ти е пророчески, виж какво успях да намеря в интернет - Хара се нарича най-долният дял от корема, близо до гениталните органи, където се концентрира по-голяма част от енергията на нервите от нервновегетативната система. Седейки в дзадзен, чрез този център ние внасяме естесвено енергията от Космоса в себе си и поради тази причина дишането, и издишването докато се концентрираме върху това място е така важно. На японски се казва - опъни мускулите на корема.
Та си мисля, че много болка се е насъбрала в теб, но те двамата хаир няма да видят, а може наистина да е бременна и да загуби детето, но тя казва пак, значи вече е загубила едно.
0
0
Krasimira Petkova Dimitro
Голям екшън си сънувала. Мисля, че доста гняв си набрала към някого.
0
0